0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Na een vernieuwd BungalowSpecials.nl nu ook BungalowSpecials.be gelanceerd

Haarlem, 31 juli 2013 – Vandaag wordt de website BungalowSpecials.be gelanceerd. Na de vernieuwing van de website BungalowSpecials.nl op 3 juli j.l., wordt het ook tijd om te focussen op de Belgische markt. Dit wordt gedaan door een compleet nieuwe website op de kaart te zetten: BungalowSpecials.be!

Inspelen op de behoefte van de Belgische consument

BungalowSpecials.be heeft dezelfde indeling als zusje BungalowSpecials.nl, echter wordt hier ingespeeld op de behoefte van de Belgische consument. Zo biedt de website net als de Nederlandse variant een duidelijk beeld van het volledige bungalowaanbod, maar zullen er andere topbestemmingen worden uitgelicht, omdat de wensen van de Belgische consument anders ligt dan die van de Nederlandse.

Uiteraard biedt ook BungalowSpecials.be een duidelijk overzicht met accommodatieomschrijvingen, plattegronden en beoordelingen van bezoekers die op een door hen gekozen bungalowpark hebben overnacht.

De website BungalowSpecials.be is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met een aantal externe partijen waaronder OOGST, Noon Design en Jungle Minds.

Over BungalowSpecials.nl

BungalowSpecials.nl is opgericht in 2005 en onderdeel van Bungalow Booker B.V. BungalowSpecials.nl werkt nauw samen met meer dan 500 bungalowparken in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusteronderneming Hotel Booker B.V. heeft zij 110 medewerkers in dienst met als standplaats hartje Haarlem. Beide ondernemingen realiseerden in 2012 samen 470.000 boekingen.