0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Privacy en veiligheid

BungalowSpecials zorgt niet alleen voor een gevarieerd assortiment aan Specials en lage prijzen maar ook voor de beste service voor haar websitebezoekers. Daar hoort uiteraard bij dat u veilig en op uw gemak onze website kan bezoeken. Daarom beschermen we uw privacy. Alle persoonsgegevens die wij ontvangen, worden vertrouwelijk behandeld en veilig opgeslagen. Precies weten wat dit inhoudt? Lees hieronder verder.

Bescherming van persoonlijke gegevens

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw reservering (met uitzondering van uw e-mailadres als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief). Alle opgegeven persoonsgegevens worden verwerkt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Pagina’s waarop persoonlijke gegevens worden gevraagd, zijn beveiligd met het Secure Socket Layer (SSL-)certificaat (slotje op de webpagina). Het SSL-certificaat zorgt er voor dat webpagina's met persoonlijke gegevens er op vergrendeld zijn voor buitenstaanders.

Lees meer over ons privacy statement.  

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

BungalowSpecials.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat wij als webwinkel geheel aan de strenge eisen en wet- en regelgeving op basis van privacy en veiligheid van deze organisatie voldoen. En daar zijn we trots op.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons privacy- en/of veiligheidsbeleid of het Thuiswinkel Waarborg? Vul dan gerust ons contactformulier in.