Onze beloftes

Beloftes BungalowSpecials.nl

Uw bungalow verblijf is onze motivatie

Heeft u zin in een ontspannen verblijf in een bungalow met veel tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Dat begrijpen we. Omdat we natuurlijk ook moeders, vaders, broers en zussen of vrienden zijn die graag veel tijd doorbrengen met geliefden. Daarom weten we ook hoe belangrijk is dat alles tijdens uw bungalow verblijf aan de verwachtingen voldoet. En dat is onze ambitie voor onze klanten: we willen u helpen dat perfecte verblijf te vinden. 

check Meer dan 15 jaar ervaring

Het feit dat we onze plek hebben gevonden in de wereld van vakantieparken is te danken aan onze expertise en passie voor reizen. Maar ook omdat we altijd openstaan voor de ervaringen van onze klanten. Al meer dan 15 jaar werken we samen met bungalowparken die zich bij ons aanmelden. Zo is onze website optimaal ingericht voor het vinden van uw bungalow verblijf. De vakantieparke melden zich aan, presenteren zich op onze website en bieden via ons platform de beste aanbiedingen voor een weekend of midweek weg. Ideaal toch? Inspiratie lees je op onze blog

check Unieke Specials en veel extra's

We willen dat u geniet van het vakantiepark dat u gekozen heeft! En vaak kan dat beetje extra tijdens je verblijf een goed gevoel geven. Daarom bieden wij Specials en vele kleine extra's die uw verblijf op een vakantiepark een beetje specialer zullen maken. We ontdekten bijvoorbeeld dat het vaak moeilijk is voor hondenbezitters om een vakantiehuis met hond te vinden. En dit gaat vaak gepaard met hoge kosten. Dat vinden wij jammer, want een vakantiehuis is ideaal voor een verblijf met een hond. En niemand zou een weekend weg moeten gaan zonder zijn/haar trouwe viervoeter. Die Huisdier Specials werden snel tot leven gebracht: bij alle deelnemende vakantieparken kunnen uw viervoetige vrienden gratis verblijven. Ontdek snel alle Specials of boek één van de door de vakantieparken aangeboden extra's in de eerste boekingsstap en maak uw verblijf in een bungalow extra speciaal.

check Veilig en eenvoudig boeken

Wanneer je een weekend weg bent, mag er niets misgaan! Maar ook niet daarvoor! De garantie voor een zorgeloos verblijf begint met het vertrouwen en de zekerheid dat u de juiste beslissing hebt genomen. BungalowSpecials beschermt en respecteert uw privacy als gebruike van onze websites. Al uw persoonlijke informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Het boekingsproces vindt plaats in een beveiligde boekingsomgeving en u profiteert van transparantie en gebruiksgemak tijdens het boekingsproces. Wij investeren graag in uw privacy en zekerheid, zodat u als klant snel en veilig kunt reserveren. 

check Sicher und einfach buchen

Im Urlaub darf nichts schief gehen! Aber davor auch nicht! Die Garantie eines sorgenloses Urlaubs beginnt bei dem Vertrauen und der Sicherheit, dass man die richtige Entscheidung getroffen hat. FerienparkSpecials schützt und respektiert darum Ihre Privatsphäre als Nutzer unserer Websites. Alle Ihrer persönlichen Daten werden von uns vertraulich behandelt. Der Buchungsprozess finden in einer sicheren Buchungsumgebung statt und Sie profiteren während des Buchungsprozesses von Transparenz und viel Benutzerkomfort. Wir investieren gern in Ihre Privatsphäre und Sicherheit, sodass Sie als Kunde schnell und sicher buchen können. Wir sind darüber hinaus mit dem Trusted Shops Zertifikat ausgezeichnet und wir haben bereits viele ehrliche und positive Bewertungen auf dem unabhängigen Bewertungsportal TrustPilot gesammelt.