0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Onze beloftes

Beloftes BungalowSpecials.nl

Uw vakantie is onze motivatie

Heeft u zin in een ontspannen vakantie met veel tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Dat begrijpen we. Omdat we natuurlijk ook moeders, vaders, broers en zussen of vrienden zijn die graag veel tijd doorbrengen met geliefden. Daarom weten we ook hoe belangrijk is dat alles op vakantie aan de verwachtingen voldoet. En dat is onze ambitie voor onze klanten: we willen u helpen de perfecte vakantie te vinden. 

check Meer dan 15 jaar ervaring

Het feit dat we onze plek hebben gevonden in de wereld van vakantieparken is te danken aan onze expertise en passie voor reizen. Maar ook omdat we altijd openstaan voor de ervaringen van onze klanten. Al meer dan 15 jaar hebben onze klanten geprofiteerd van onze lokale know-how en expertise als reisspecialisten. Zo kunt u op onze reisblog vinden waar u de mooiste vakantiehuizen aan het water kunt vinden en naar welke vakantieparken u het beste kunt gaan met tieners (we kennen de kwellingen!). In ruil daarvoor leren we al 15 jaar van de feedback van onze klanten en passen we onze website, ons assortiment en onze klantenservice aan aan uw wensen en behoeften. 

check Unieke Specials en veel extra's

We willen dat u geniet van de vakantie die u heeft gekozen! En vaak kan een beetje extra op vakantie een geod gevoel geven. Daarom bieden wij Specials en vele kleine extra's die uw vakantie een beetje specialer zullen maken. We ontdekten bijvoorbeeld dat het vaak moeilijk is voor hondenbezitters om een vakantiehuis met hond te vinden. En dit gaat vaak gepaard met hoge kosten. Dat vinden wij jammer, want een vakantiehuis is ideaal voor een vakantie met een hond. En niemand zou op vakantie moeten gaan zonder zijn/haar trouwe viervoeter. Die Huisdier Specials werden snel tot leven gebracht: bij alle deelnemende vakantieparken kunnen uw viervoetige vrienden gratis verblijven. Ontdek snel al onze Specials of boek één van onze extra's in de eerste boekingsstap en maak uw vakantie extra speciaal.

check Veilig en eenvoudig boeken

Op vakantie mag er niets misgaan! Maar ook niet daarvoor! De garantie voor een zorgeloze vakantie begint met het vertrouwen en de zekerheid dat u de juiste beslissing hebt genomen. BungalowSpecials beschermt en respecteert uw privacy als gebruike van onze websites. Al uw persoonlijke informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Het boekingsproces vindt plaats in een beveiligde boekingsomgeving en u profiteert van transparantie en gebruiksgemak tijdens het boekingsproces. Wij investeren graag in uw privacy en zekerheid, zodat u als klant snel en veilig kunt boeken. We hebben ook een Thuiswinkel Waarborg Keurmerk en hebben al veel eerlijke en positieve beoordelingen verzameld op het onafhankelijke beoordelingsportal TrustPilot

check Sicher und einfach buchen

Im Urlaub darf nichts schief gehen! Aber davor auch nicht! Die Garantie eines sorgenloses Urlaubs beginnt bei dem Vertrauen und der Sicherheit, dass man die richtige Entscheidung getroffen hat. FerienparkSpecials schützt und respektiert darum Ihre Privatsphäre als Nutzer unserer Websites. Alle Ihrer persönlichen Daten werden von uns vertraulich behandelt. Der Buchungsprozess finden in einer sicheren Buchungsumgebung statt und Sie profiteren während des Buchungsprozesses von Transparenz und viel Benutzerkomfort. Wir investieren gern in Ihre Privatsphäre und Sicherheit, sodass Sie als Kunde schnell und sicher buchen können. Wir sind darüber hinaus mit dem Trusted Shops Zertifikat ausgezeichnet und wir haben bereits viele ehrliche und positive Bewertungen auf dem unabhängigen Bewertungsportal TrustPilot gesammelt.