Dé BungalowSpecials Awards

Aan het begin van het nieuwe jaar is het weer tijd voor een leuk moment. Dan gaan wij namelijk analyseren wat u over de bungalows op ons platform gezegd heeft. En dat is leuk!  Wij vormen categorieën. En voor elke categorie komt een winnaar. Dit vakantiepark mag zich een jaar lang het beste vakantiepark noemen. Hoe leuk is dat?!

Hoe bekijken wij jullie beoordelingen?

Dat is eigenlijk heel simpel en willen we ook graag open over zijn. Allereerst kijken we naar alle reviews die het afgelopen jaar gegeven zijn. Voor de winnaars van 2018 is dat dus het jaar 2017. Vervolgens gaan we eerst kijken in welke categorie we een winnaar moeten kiezen. Dan zoeken we daar de belangrijkste variabelen bij. 

Bijvoorbeeld met de meest kindvriendelijke bungalowpark. Voor deze categorie kijken we naar gezinnen die dit vakantiepark beoordeeld hebben, ze moeten ook het huisje met een uitstekende beoordeeld hebben en het kenmerk kindvriendelijk moet zijn gegeven aan het bungalowpark. Als laatste kijken we dan naar het gemiddelde review cijfer en het aantal reviews. Want 100 reviews van een 8 zeggen meer dan 1 review met een 10. 

Wij mochten alvast wat Awards uitdelen, zoals bij Buitenhof De Leistert, dat het Beste vakantiepark van Nederland is geworden. 

Wie wint dit jaar een van deze publieksprijzen?

Dit jaar zijn er weer genoeg categorieën waar bungalowparken de beste in kunnen zijn. Neem een kijkje op onze pagina waar we alle winnaars op een rijtje hebben gezet.