Veel gestelde vragen

Nieuwsbrief

Via deze link kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail van ons nog een mail met de vraag om uw e-mail adres te bevestigen.

Wilt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan onderaan in een eerder ontvangen nieuwsbrief van ons op ‘afmelden’.

BungalowSpecials respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van onze website en zorgt ervoor dat dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij verzamelen verschillende gegevens waarmee wij de bezoeker een zo optimaal mogelijke dienstverlening kunnen bieden. Dit doen wij via onze website, maar bijvoorbeeld ook via onze nieuwsbrief.

Ook gaan wij zeer zorgvuldig met persoonsgegevens om. Daarnaast verstrekken wij de gegevens in geen enkel geval aan derden. In het privacy statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verzameld en wat wij met deze gegevens doen.

Is uw e-mail adres gewijzigd? Meldt u zich dan met uw nieuwe e-mail adres aan voor onze nieuwsbrief via deze link. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u per e-mail van ons nog een mail met de vraag uw e-mail adres te bevestigen. 

Let op: vergeet niet uw af te melden voor onze nieuwsbrief op uw oude e-mail adres. Dit kan gemakkelijk door in een eerder ontvangen nieuwsbrief van ons (op uw oude e-mail adres) op ‘afmelden’ te klikken.