Een Tiny House huren

Wat is nu een Tiny House? Tiny Houses zijn kleine huisjes waar u met een klein gezelschap in kunt verblijven. Ze zijn modern ingericht en vooral heel knus! Mocht u samen dus een keer een hele andere vakantie willen beleven, boek dan een Tiny House vakantie. Verdwijn samen in een klein wereldje dat helemaal van jullie is.

Gezocht op:

Verfijn zoekresultaat

Getoond: 1-6 van 6 beschikbare bungalowparken

Loading...
Relax Deals

Een Tiny House huren

Tiny Houses: kleine houten huisjes voor midden in de natuur. Modern ingerichte accommodaties die knusheid en gezelligheid uitstralen. Een verblijf in een Tiny House is een vakantie om nooit te vergeten. Het is eens iets anders dan u gewend bent...

Tiny House: kleine moderne huisjes

Hoewel het in Amerika al langere tijd populair is, is de Tiny House beweging nu ook in Nederland doorgebroken. En terecht! Want verblijven in zo'n klein houten huisje is een ervaring om nooit te vergeten. Diverse bungalowparken in Nederland hebben een of meerdere Tiny Houses in hun aanbod. U kunt hier een Tiny House huren en beleven hoe het is om samen te verdwijnen in een hele kleine en moderne wereld. 

Boek een Tiny House

Kunt u niet wachten om deze ervaring tegemoet te gaan? Boek dan een Tiny House in Nederland en beleef het zelf. Wij hebben speciaal voor u alle Tiny Houses in Nederland opgesomd die op de vakantieparken te vinden zijn. Wij durven te wedden dat u er geen spijt van krijgt!

Bekijk ook:

Bijzondere vakantiehuisjes