Bloggers gezocht!

Samenwerken met BungalowSpecials

Hallo bloggers en vloggers,

BungalowSpecials is op zoek naar jou! Wij zijn namelijk altijd aan het speuren naar goede samenwerkingen met bloggers. Sta jij open voor een gastblog of wil je lekker op pad naar een leuke bestemming zodat je voor ons een blog of toffe vlog kunt maken? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is. 

Bloggers gezocht

Zie jij jezelf en de kinderen al zitten op een bungalowparken op een topbestemming die jij altijd nog wilde ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. BungalowSpecials is namelijk al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van vakantiehuisjes en vakantieparken. Wij zijn altijd op zoek naar dat ene huisje op dat ene bungalowpark dat perfect aansluit bij de wensen van onze klant. 

Test unieke Specials

Wist je dat wij als lokale Specialist unieke Specials aanprijzen. Deze Specials zijn namelijk op maat gemaakt voor de behoefte van de klant. We zouden het super leuk vinden als bloggers of vloggers deze Specials gaan testen. Wat dacht je van een Huisdier Special? Neem voor het gehele aanbod aan Specials een kijkje op onze site.