Algemene voorwaarden EuroParcs

Algemene voorwaarden EuroParcs

Wijzigingsvoorwaarden

  • Het wijzigen van je boeking kan gratis tot uiterlijk 28 dagen voor aankomst. Uiteraard is de mogelijkheid om te wijzigen altijd op aanvraag bij EuroParcs en op basis van beschikbaarheid. EuroParcs is niet verplicht deze wijzigingen door te voeren.

  • Bij het wijzigen van je boeking betaal je altijd minimaal het bedrag van je oorspronkelijke boeking. Wanneer je boeking na wijziging een lagere prijs heeft, krijg je dit verschil niet terug. Valt je boeking na wijziging hoger uit dan de oude prijs, dan betaal je het verschil in prijs bij.  

  • Binnen 28 dagen voor aankomst mag er niet meer gewijzigd worden. Een wijziging wordt dan gezien als annulering en dit wordt verwerkt volgens de RECRON annuleringsvoorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

  • Boek je meer dan 6 weken voor aankomst, dan dien je binnen 0 dagen na het ontvangen van de factuur 30% van de totale reissom te betalen aan EuroParcs. De overige 70% van de totale reissom moet uiterlijk 6 weken voor aankomst worden voldaan aan EuroParcs.

  • Boek je binnen 6 weken voor aankomst, dan dien je binnen 0 dagen na het ontvangen van de factuur het volledige boekingsbedrag te betalen aan EuroParcs.

 

> Download de algemene voorwaarden EuroParcs (pdf)