Veilig reserveren

Een bungalow boeken is leuk en vaak ook een uitstapje waar u voor gespaard hebt. Dan wilt u natuurlijk dat u deze in een veilige betaalomgeving kunt betalen. Het boekingsproces wat wij op de website van BungalowSpecials hebben is beveiligd. Hoe is deze beveiligd? U kunt dit herken aan het SSL certificaat. Dit certificaat herkent u aan het groene slotje, hieronder een voorbeeld van onze website. 

Hoe kunt u uw bungalow veilig reserveren?

  • Via iDEAL betaalt u gemakkelijk en snel via uw eigen bank. Met deze betaalmethode rekent u af in een vertrouwde internet betaalomgeving en maakt u gebruik van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • Via een credticard van Visa, MasterCard of American Express. Betalingen via creditcard worden beveiligd met SSL (Secure Sockets Layer). Uw transactiegegevens worden op deze manier versleuteld en dus veilig over het internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het slot-icoontje in de onderste statusbalk van uw browser. De verzonden betalingsgegevens blijven voor BugnalowSpecials.nl onbekend, uw privacy blijft dus gegarandeerd.
  • Via PayPal kunt u gemakkelijk geld overmaken op de manier die jij wilt. Vanuit uw PayPal account kunt u namelijk betalen met uw bankrekening, creditcard of PayPal-saldo. U heeft alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig. Alle overschrijvingen worden versleuteld verzonden en uw financiële gegevens zijn veilig opgeslagen zodat u deze nooit met anderen hoeft te delen. Uw transacties en gegevens worden 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen fraude beschermd.
  • Goed om te weten: het park kan u vragen het gehele bedrag als voorschot te betalen, een aanbetaling te doen of het volledige bedrag pas bij aankomst af te rekenen.Als u vragen heeft over de betaling, kunt het beste direct met het vakantiepark contact opnemen. De contactinformatie van het park kunt u vinden onder 'parkinformatie' op de website en op de boekingsbevestiging die u van ons heeft ontvangen.