Algemene voorwaarden Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Algemene voorwaarden Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Wijzigingsvoorwaarden

  • Het wijzigen van je boeking kan tot uiterlijk 20 dagen voor aankomst. Uiteraard is de mogelijkheid om te wijzigen altijd op aanvraag bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen en op basis van beschikbaarheid. Attractie- en Vakantiepark Slagharen is niet verplicht deze wijzigingen door te voeren.

  • Voor elke wijziging in je boeking wordt €29,95 aan wijzigingskosten bovenop het bedrag van je oorspronkelijke boeking in rekening gebracht.

  • Wanneer je boeking na wijzigen een lagere prijs heeft, krijg je dit verschil niet terug. Valt je boeking na wijziging hoger uit dan de oude prijs, dan betaal je het verschil in prijs bij.

  • Binnen 20 dagen voor aankomst mag er niet meer gewijzigd worden. Een wijziging wordt dan gezien als annulering en dit wordt verwerkt volgens de RECRON annuleringsvoorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

  • Boek je meer dan 30 dagen voor aankomst, dan dien je binnen 8 dagen na het maken van de boeking 50% van de totale reissom te betalen aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen. De overige 50% van de totale reissom moet uiterlijk 14 dagen voor aankomst worden voldaan aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

  • Boek je binnen 30 dagen voor aankomst, dan dien je binnen 0 dagen na het maken van de boeking het volledige boekingsbedrag te betalen aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

 

> Download de algemene voorwaarden Attractie- en Vakantiepark Slagharen (pdf)