0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Alles wat u wilt weten over BungalowSpecials

Wie zijn wij?

BungalowSpecials is een website met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken. Ze is opgericht in 2005 als onderdeel van BookerZzz, een snel groeiend bedrijf dat via 18 websites en 6 labels meer dan 5.000 hotels en 800 bungalowparken aanbiedt. Dit vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkoop bungalowpark met keuze uit de meeste bestemmingen. Iets waar ook BungalowSpecials meer dan thuis in is. Wij werken bij BungalowSpecials samen met ruim 800 bungalowparken verspreid over heel Europa. Denk aan parken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Spanje. Dit aantal groeit dagelijks. Samen met zusterorganisatie Hotel Booker B.V., bekend van de websites HotelSpecials, behoort BungalowSpecials tot de beste experts op het gebied van de leukste vakantieparken in meer dan 8 landen.

Onze missie

Ons doel? Tevreden klanten die precies krijgen wat ze verwachten! We willen u een gebruiksvriendelijke website bieden waarmee u snel en eenvoudig de juiste accommodatie kunt vinden. We streven ernaar geen beloftes te doen die we niet kunnen nakomen en om onze producten aan te passen aan uw behoeften als vakantieganger. We begrijpen dat weekendjes weg de beste tijd van het jaar zijn!

Ruim aanbod aan vakantieparken

Als een innovatieve vrijetijdsspecialist maken we van uw bungalow verblijf een ervaring! Op onze website helpen wij u prijzen, vakantieparken en bestemmingen efficiënt te vergelijken en te profiteren van onze lokale know-how. Wij zijn van mening dat het vinden van een geschikte bestemming niet altijd gemakkelijk is vanwege de verschillende prijsstructuren en ondoorzichtige aanbiedingen. Om deze reden bieden wij u een platform met veel transparantie en veel keuze aan Specials en vakantie-accommodaties.

Om u een geslaagd weekend weg te bezorgen, zal ons team van reisprofessionals u helpen bij het kiezen van de juiste bestemming en ernaar streven de beste service te leveren. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door onze open houding tegen innovatie. We proberen graag nieuwe dingen uit en analyseren vervolgens het resultaat. Het kan natuurlijk gebeuren dat we het doel missen, maar dat is slechts een deel van het ondernemersleven. Sta op, leer van fouten en ga door!

Meer dan 15 jaar ervaring

Ons team bestaat onder meer uit online marketingexperts, een professioneel IT-team en een uitstekende Klantenservice die u op elk moment graag zal helpen en adviseren. U als klant heeft onze hoogste prioriteit en uw behoeften hebben ons bedrijf voor meer dan 15 jaar gedefinieerd. Daarom zijn we erg blij dat we boven het gemiddelde zijn beoordeeld op het onafhankelijke ratingplatform TrustPilot.

Unieke Specials en extra's

Aangepaste Specials en extra's vormen de kern van ons bedrijf. Onze pakketten en arrangementen, evenals de aangeboden extra's, zijn volledig gebaseerd op de behoeften van onze klanten. We ontdekten bijvoorbeeld dat het vooraf plannen van het eerste bungalow verblijf met een baby een beetje hectisch kan zijn. Ouders van jonge kinderen betwijfelen vaak of de accommodatie veilig en schoon is. En velen zien de hoeveelheid aan bagage ook als minpunt; met een klein kind is het namelijk behoorlijk wat gesleep met spullen van A naar B. Op het moment dat wij dit dus hebben gesignaleerd zijn onze Baby Specials geboren!