Hoe kan ik mij aanmelden?

We zijn blij dat u geinteresseerd ben in een samenwerking met BungalowSpecials. Wij zijn vastbesloten om onze samenwerking zo succesvol mogelijk te maken en een langdurige relatie met u op te bouwen. Om dit te kunnen doen, is het belangrijk dat we benadrukken wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. 

Met onze ondernemersgeest dagen we onszelf voortduren uit om doorlopend voor verbetering te zorgen. Het is onze ambitie om u en uw accommodaties zo goed mogelijk te leren kennen. Als partners willen we blije klanten die hun verblijf probleemloos hebben geboekt en precies krijgen wat ze verwachten. DIt is een ambitieuze missie, die we niet zonder u kunnen realiseren. 

Wat kunt u verwachten?

Uw bezoeker is onze bezoekers. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu de boekingen wilt verhogen in het laagseizoen of een nieuw klantsegment wilt aanboren, het kan allemaal. Wanneer u, uw vakantiepark heeft aangemeld kunnen we aan de slag. Wij gaan alle gegevens controleren die u als park heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons Extranet even toe te lichten. Uiteraard ontvangt u ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan. 

Wat verwachten wij van u?

U bent altijd zelf in beheer van uw vakantiepark op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf de presentatie van uw hotel kunt aanpassen. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt. 

Een sterke relatie opbouwen

Bent u geïnteresseerd? We bellen u graag op voor een persoonlijk gesprek. Vul dit formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct aanmelden