Bungalowpark aanmelden

Vakantiepark aanmelden BungalowSpecials

Direct aanmelden

BungalowSpecials is onderdeel van Bungalow Booker B.V., de Nederlandse markleider voor vakantieparken in Europa. Samen met andere internationale labels van Bungalow Booker en de HotelSpecials-websites van ons zusterbedrijf Hotel Booker B.V., is BungalowSpecials één van de toonaangevende specialisten op het gebied van vakantieparken in Europa. 

Hoe meld ik mijn vakantiepark aan?

Leer ons kennen

Bekijk hier de partner presentatie om te zien wat wij uw bedrijf te bieden hebben.

check Wat doen wij?

Uw bezoeker is onze bezoeker. Als partner is onze ambitie om te begrijpen wat uw wensen en behoeften zijn zodat we deze kunnen ondersteunen. Of u nu uw doelgroepen wilt uitbreiden of meer off-season boekingen wilt genereren, samen werken we er aan om dit te realiseren.

check  Wat doet u? 
U bent altijd zelf in beheer over uw vakantiepark op onze website. En dat is super handig want dit betekent dat u gemakkelijk zelf de presentatie van uw vakantiepark kunt aanpassen. Maar het betekent ook dat u zelf de beschikbaarheid kunt aanpassen wanneer u maar wilt. 

check Waarom zijn wij speciaal?

Door deel te nemen aan onze unieke Specials en campagnes, wordt het eenvoudiger om de juiste klantsegmenten aan te trekken die passen bij uw accommodaties. Hoe meer u deel neemt, hoe groter de kans op een hogere ranking op onze website en hoe meer zichtbaarheid u creëert. 

check Marketing & Communicatie

Onze online marketing experts zorgen voor relevant verkeer en zichtbaarheid. Daarnaast controleert ons internationale team van content specialisten de aangeleverde content om zo de bezoeker van onze website te inspireren voor een verblijf in uw accommodatie. 

check Innovatie & Data Analyse

We zijn ondernemers en streven naar de best mogelijke beleving van onze klanten. Het monitoren en optimaliseren van de klantbeleving staat centraal bij ons team van UX designers. Maar dat is niet alles, ons IT-team gebruikt de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Daarnaast staat onze uitmuntende Service Desk zeven dagen per week klaar voor onze klant, zowel voor, tijdens als na de boeking. 

check U bepaalt zelf de prijzen en beschikbaarheid

Op BungalowSpecials heeft u de mogelijkheid zelf de prijzen en beschikbaarheid te bepalen en deze 24 uur per dag aan te passen. Daarnaast ondersteunen wij diverse Channel-Manager-systemen voor het beheren van uw prijzen en beschikbaarheden (o.a. Newyse, Stratech, BookingExperts, Nextpax & Tommy 2.0).

check Geen verborgen kosten

Onze samenwerking is gebaseerd op het "no cure, no pay" principe. Met andere woorden: wordt uw accommodatie niet geboekt, dan betaalt u niets. 

check Wat als ik mij heb aangemeld? 
Dan kunnen wij aan de slag om alle gegevens te controleren die u als vakantiepark heeft opgegeven. Vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met u op om ons Extranet even toe te lichten. Uiteraard ontvangt u ook een inlog van het Extranet om zelf aan de slag te gaan. 

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor samenwerking? Vul dan het formulier in en één van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.