Veel gestelde vragen

Annuleren en wijzigen

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservering een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Benieuwd naar wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering.

Alle vakantieparken hanteren annuleringsvoorwaarden en deze verschillen per vakantiepark. In deze voorwaarden staat vermeld wanneer het vakantiepark kosten in rekening zal brengen bij een annulering.

Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservering, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekening heeft gebracht kunt u deze, mits de annulering onder de voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance.

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservering een kortlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Benieuwd naar de wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering.

Let op: u kunt alleen een claim indienen wanneer u een kortlopende annuleringsverzekering via BungalowSpecials heeft afgesloten en wanneer uw claim onder de voorwaarden van Allianz Global Assistance valt.

Online uw financiële schade melden? Klik dan hier.
Schriftelijk uw financiële schade melden? Klik dan hier

Goed om te weten
Polisnummer: uw reserveringsnummer bij BungalowSpecials 
Polisblad: uw reserveringsbevestiging bij BungalowSpecials

Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservering, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekenig heeft gebracht kunt u deze, mits de annulering onder de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance.

Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen schade die wordt opgelopen tijdens uw verblijf, bijv. gestolen bagage of bij een ziekenhuisopname.

Voor wijzigingen met betrekking tot uw reservering, bijvoorbeeld de aankomstdatum en/of het aantal personen of accommodaties, kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Zij bespreken dan met het vakantiepark of het mogelijk is om uw reservering te wijziging. Let wel: de mogelijkheid om uw reservering te wijzigen is afhankelijk van de voorwaarden van het vakantiepark en de beslissing die zij hierin nemen.

BungalowSpecials berekent geen wijzigingskosten. Afhankelijk van het soort wijziging kan het zijn dat het betreffende vakantiepark extra kosten in rekening brengt. Mocht het vakantiepark extra kosten rekenen, dan overleggen wij deze kosten op voorhand met u.

Indien u uw reservering wilt annuleren, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Open uw reserveringsbevestiging (deze heeft u via de mail ontvangen)
2. Ga naar ‘Reservering annuleren’ en klik op de link
3. Bevestig dat u uw reservering wilt annuleren. En klaar is Kees! 

Let op: uw reservering is pas geannuleerd wanneer u deze stappen heeft doorlopen en een annuleringsbevestiging heeft ontvangen. 

Goed om te weten
Bekijk altijd even de annuleringsvoorwaarden of het nog mogelijk is om uw reservering kosteloos te annuleren. Wanneer de annuleringsvoorwaarden niet meer van toepassing zijn, heeft u geen recht op teruggave van het reeds door u betaalde bedrag. Mocht het vakantiepark alsnog instemmen met het annuleren van uw reservering, moet u er rekening mee houden dat zij hier extra kosten voor kunnen rekenen én u het eventueel reeds betaalde bedrag terug krijgt in de vorm van een voucher

Wij raden u daarom altijd aan om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Of u aanspraak kunt maken op uw annuleringsverzekering, wordt bepaald door Allianz Global Assistance. Let wel: eventuele kosten van een afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.