Veel gestelde vragen

Annuleren en wijzigen

Je reservering wijzigen
Wanneer jij je reservering wilt wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of bel ons via 023-5160377 (bereikbaar ma-vr van 10.00-16.00 uur - m.u.v. feestdagen).

Wij bespreken vervolgens met het vakantiepark of jouw verzoek mogelijk is. Denk aan wijzigingen als:
• Aankomstdatum
• Reisgezelschap
• Aantal accommodaties en/of nachten

(Eventuele) extra kosten: afhankelijk van het soort wijziging kan het zijn dat het vakantiepark extra kosten in rekening brengt. Mocht dit het geval zijn, dan overleggen wij deze kosten op voorhand met jou.

Wanneer jij je reservering wilt annuleren, raden we je aan eerst de annuleringsvoorwaarden van je reservering te controleren. Deze vind je terug in jouw reserveringsbevestiging. Hieronder een overzicht van de meerdere scenario's:

Volgens de voorwaarden kun je kosteloos annuleren
Je kunt jouw reservering kosteloos annuleren. Het annuleren doe je zelf in drie eenvoudige stappen:
1. Open je reserveringsbevestiging. Deze heb je via de mail ontvangen in je boekingsbevestiging;
2. Klik in je mail op de link 'reservering annuleren';
3. Bevestig dat jij je reservering wilt annuleren.

Let op: je reservering is pas geannuleerd wanneer je de stappen hebt doorlopen en een annuleringsbevestiging hebt ontvangen.

Kosteloos annuleren niet meer mogelijk volgens de voorwaarden
Je kunt je reservering annuleren maar betaalt helaas wel annuleringskosten. Hoe hoog deze kosten zijn, is afhankelijk van het moment van annuleren ten opzichte van het moment van aankomst. Dit betreft altijd een percentage en/of een minumum bedrag. Welke voorwaarden voor jouw reservering van toepassing zijn, vind je terug in je bevestiging. 

Goed om te weten: eventuele kosten van een afgesloten annuleringsverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.

Niet-annuleerbaar
Het is helaas niet (meer) mogelijk om je reservering te annuleren.

Wil jij bij het annuleren van een reservering onnodige kosten voorkomen? Sluit dan via ons een kortlopende annuleringsverzekering af van Allianz Global Assistance.

Goed om te weten: eventuele kosten van een afgesloten annuleringsverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.

Alle vakantieparken hanteren annuleringsvoorwaarden en deze verschillen per vakantiepark. In deze voorwaarden staat vermeld wanneer het vakantiepark kosten in rekening zal brengen bij een annulering.

Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservering, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekening heeft gebracht kunt u deze, mits de annulering onder de voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance. Wil jij onnodige kosten voorkomen? Sluit dan via ons een kortlopende annuleringsverzekering af.

Goed om te weten: eventuele kosten van een afgesloten annuleringsverzekering zijn niet terug te vorderen. Daarnaast worden eventuele transactiekosten ook nooit teruggestort.

Let op: u kunt alleen een claim indienen wanneer u een kortlopende annuleringsverzekering via BungalowSpecials heeft afgesloten en wanneer uw claim onder de voorwaarden van Allianz Global Assistance valt.

Online uw financiële schade melden? Klik dan hier.
Schriftelijk uw financiële schade melden? Klik dan hier

Goed om te weten
Polisnummer: uw reserveringsnummer bij BungalowSpecials 
Polisblad: uw reserveringsbevestiging bij BungalowSpecials

Jazeker, in samenwerking met Allianz Global Assistance biedt BungalowSpecials de mogelijkheid om tijdens het maken van uw reservering een kortlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Benieuwd naar de wat wel en niet is verzekerd? Bekijk dan hier de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering.

Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van uw reservering, bijv. in geval van ziekte. Wanneer het vakantiepark bij het annuleren kosten in rekening heeft gebracht kunt u deze, mits de annulering onder de voorwaarden van de kortlopende reis- en annuleringsverzekering valt, declareren bij Allianz Global Assistance.

Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen schade die wordt opgelopen tijdens uw verblijf, bijv. gestolen bagage of bij een ziekenhuisopname.