Veel gestelde vragen

Reserveren

Een vakantieverblijf reserveren via de website van BungalowSpecials is heel eenvoudig:

1. Kies het vakantiepark en het gewenste accommodatietype (of Special) op de door u gewenste datum en klik op ‘Reserveer’.
2. Volg alle stappen in het reserveringsproces.
3. De reservering is definitief wanneer u de laatste stap heeft doorlopen en op ‘Bevestig uw boeking’ heeft geklikt. Op dat moment komt er een overeenkomst tot stand tussen u en het betreffende vakantiepark.
4. Binnen een half uur na het reserveren ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging. Het reserveringsnummer geldt als bevestiging.
5. Vanaf dit moment kunt u ervan uitgaan dat uw reservering in orde is.

De minimale leeftijd om te mogen reserveren is altijd 18 jaar. Er dient dan ook altijd minimaal één persoon van 18 jaar of ouder aanwezig te zijn tijdens het verblijf. Bij een aantal uitzonderingen is de minimale leeftijd 21 jaar. In het laatste geval wordt dit op de pagina van het vakantiepark extra vermeld.

Wanneer er een foutmelding op de pagina verschijnt nadat u op ‘definitief reserveren’ heeft geklikt, neem dan contact met onze klantenservice op. In de meeste gevallen is de reservering gewoon gelukt, maar is de pagina waar de reservering op bevestigd wordt verlopen.

Ook bij andere foutmeldingen adviseren we u altijd om contact met onze klantenservice op te nemen.

Nee, na een reservering via BungalowSpecials kunt u zich niet beroepen op het herroepingsrecht. Omdat u via BungalowSpecials een reservering direct bij het vakantiepark heeft gemaakt, is dit een aangelegenheid van het betreffende vakantiepark. In de algemene voorwaarden van BungalowSpecials wordt dit uitgelegd.

De actuele beschikbaarheid van een accommodatie kun je via onze website controleren op de pagina van het door jou gekozen vakantiepark. Indien een accommodatie niet wordt getoond op de door jou gekozen datum, is deze helaas niet beschikbaar.

Let op: de actuele beschikbaarheid van een accommodatie kan per dag(deel) verschillen.

Gereserveerde accommodaties zijn op de dag van aankomst tot 18:00 uur gegarandeerd, tenzij anders is aangegeven. Indien u op de dag van aankomst na 18:00 uur op het vakantiepark arriveert, dient u het betreffende vakantiepark hiervan voortijdig telefonisch op de hoogte te stellen. Zo kunnen zij de accommodatie(s) voor u vasthouden. Wanneer er al een aankomsttijd bekend is, is het handig om dit ook vroegtijdig aan te geven. 

Op de meeste vakantieparken is de receptie de gehele dag geopend. Er zijn echter ook vakantieparken waar de receptie een beperkt aantal uren is geopend. Dit geldt met name voor de avonduren. De contactgegevens en openingstijden van de receptie vindt u op de reserveringsbevestiging van het betreffende vakantiepark.

Ja, dat is mogelijk. Wanneer deze optie niet beschikbaar is op onze website, kunt u hier contact met onze klantenservice over opnemen.