Vakantiehuisjes met sloep

Nederland, een land vol met meren en waterpartijen waar je ideaal met uw bootje kunt varen. Maar dan moet u wel een boot hebben natuurlijk. Daarom is het zo heerlijk een huisje met boot te huren. Dan ligt voor de steiger van het vakantiehuis gewoon een sloep klaar. Bekijk deze top 10 vakantiehuisjes aan het water.

Verfijn zoekresultaat

Getoond: 1-10 van 10 beschikbare bungalowparken

Loading...
Parken nabij rivieren en meren Aan de kust

Vakantiehuisjes met sloep

Bungalow met sloep

BungalowSpecials heeft een aantal unieke parken die huisjes hebben met een sloep. Zo huurt u gemakkelijk een bungalow met sloep en gaat u samen genieten met uw partner of het gezin van een vakantie aan het water. 

Top 10 vakantieparken met sloep

De top 10 vakantieparken met sloep hebben wij voor u opesomd. Zo heeft u een makkelijk overzicht met bungalows aan het water en huurt u uw huisje met sloep voor een vakantie die u nooit zal vergeten. De kinderen zullen een vakantiehuis met boot ook zeker geweldig vinden. 

Bungalows aan het water

In Nederland zijn tal van leuke bungalows aan het water. De provincie Friesland is goed vertegenwoordigd en heeft verscheidenen vakantieparken met sloepverhuur. Zo is er een vakantiepark met sloepverhuur waar u overnacht op 6 schiereilandjes. Of zijn er huisjes met bootverhuur in de provincie Overijssel waar u Giethoorn heeft.