Black Friday Sale

Alleen vandaag op 29 november 2019 ontvangt u minimaal 35% korting op deze 10 topdeals tijdens Black Friday. Dit is de perfecte dag om voordelig een verblijf te boeken bij de beste vakantieparken in ons aanbod. De kortingen zijn geldig op aankomsten in december en januari. Wees er snel bij!

Getoond: 1-10 van 10 beschikbare bungalowparken

Loading...
Huisdier Specials: de hond gratis mee zomervakantie

Black Friday Sale

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie en vindt plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op Black Friday beginnen veel Amerikanen met het doen van kerstinkopen en daarom bieden een groot aantal winkels producten aan met hoge kortingen. De kortingen zijn vaak zo scherp dat ze de rest van het jaar niet goedkoper te verkrijgen zijn. Black Friday is tegenwoordig niet alleen een trend in Amerika, maar ook in Nederland en andere landen een populaire dag om de beste aanbiedingen te scoren. 

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 29 november 2019

Black Friday deals 2019 bij BungalowSpecials

Vrijdag 29 november 2019 is het Black Friday. Dat betekent dat u bij BungalowSpecials profiteert van minimaal 35% korting op onze top vakantieparken. Alleen vandaag heeft u de kans om extra voordelig de vakantie te boeken waar u altijd al van droomde. Black Friday staat bekend om de hoge kortingen op de laatste vrijdag van november. Deze deals zijn maar 24-uur geldig, dus perfect voor de snelle beslissers. Wacht niet te lang, want anders is Black Friday alweer voorbij.