Black Friday Sale

Scoor de beste Black Friday deals bij BungalowSpecials met kortingen tot wel 40%! Bekijk hier álle geldige deals, wacht niet te lang en boek snel uw favoriete verblijf.

Let op: de deals zijn slechts boekbaar tot zondag 28 november 2021 en geldig op verblijven t/m 7 januari 2022. Wees er dus snel bij!

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

Black Friday Sale

Wat is Black Friday?

Black Friday is een Amerikaanse traditie en vindt plaats op de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Op deze dag beginnen veel Amerikanen met het doen van kerstinkopen en daarom bieden een groot aantal winkels producten aan met hoge kortingen. De kortingen zijn vaak zo scherp dat ze de rest van het jaar niet goedkoper te verkrijgen zijn. Black Friday is tegenwoordig niet alleen een trend in Amerika, maar ook in Nederland en andere landen een populaire dag om de beste aanbiedingen te scoren. 

Wanneer is Black Friday?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november 2021

Black Friday deals 2021 bij BungalowSpecials

Vrijdag 26 november 2021 is het Black Friday. Dat betekent dat u bij BungalowSpecials profiteert van kortingen tot wel 40% op onze top vakantieparken. Nu heeft u de kans om extra voordelig de vakantie te boeken waar u altijd al van droomde. Black Friday staat bekend om de hoge kortingen op de laatste vrijdag van november. Deze deals zijn maar slechts tijdelijk geldig, dus perfect voor de snelle beslissers. Wacht niet te lang, want anders is de actie alweer voorbij.