Veel gestelde vragen

Klachten

Blijkt uw vakantieverblijf erg tegen te vallen? De accommodatie is bijvoorbeeld niet schoon, het zwembad is (tijdelijk) gesloten of de overige faciliteiten ter plaatse zijn vies?  U kunt er dan voor kiezen om een klacht in te dienen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u om onderstaande klachtenprocedure te volgen.

Stap 1: Klaag ter plaatse op het vakantiepark van verblijf
Op het moment dat het vakantiepark niet voldoet aan uw verwachtingen, dient u uw klacht in eerste instantie ter plaatse en direct bij het management van het vakantiepark van uw verblijf te melden. Geef het vakantiepark de gelegenheid om uw klacht ter plaatse op te lossen. Doet u dit niet, dan kunt u uw rechten verspelen.

Stap 2: Dien uw klacht schriftelijk in per mail
Indien uw klacht door het vakantiepark niet naar tevredenheid is opgelost, dien uw klacht dan schriftelijk bij ons in via dit klachtenformulier. Goed om te weten is dat het vakantiepark in hun voorwaarden een termijn kunnen stellen voor het indienen van een klacht. Als de termijn overschreden wordt, dan zal de klacht niet in behandeling worden genomen. Wij raden dan ook aan uw klacht uiterlijk één maand na vertrek uit het vakantiepark schriftelijk in te dienen per mail. Zorg voor voldoende bewijs. Maak eventueel gebruik van verklaringen van andere gasten, foto’s en/of videobeelden.

Wij streven ernaar om uw klacht binnen 2 werkdagen in behandeling te nemen. U ontvangt een bevestiging dat we uw klacht in goede orde hebben ontvangen. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen inhoudelijk beantwoord, gerekend vanaf de datum van ontvangst.

Stap 3: Vervolgstappen
Mocht het voorkomen dat u ontevreden bent met de afhandeling van uw klacht of dat bovenstaande stappen niet tot een bevredigende oplossing hebben geleid, dan heeft u tot uiterlijk 3 maanden na vertrek van het vakantiepark de gelegenheid om uw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. De beslissing van deze commissie heeft de kracht van een bindend advies.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.