Onze bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens

Voor vakantiegangers niet de meest interessante pagina op onze website, maar ook de bedrijfsgegevens horen erbij. Op deze pagina vindt u een duidelijk overzicht van al onze zakelijke gegevens. Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

BTW-nummer

NL814505296B01

Kamer van Koophandel

34222758 (Amsterdam) 

Adres

BungalowSpecials is onderdeel van Bungalow Booker B.V. en BookerZzz B.V. 

Kennemerplein 16
2011 MJ  Haarlem
Nederland 

Let op: het bovenstaande adres is geen bezoekersadres

E-mail adres

De snelste manier om in contact te komen is om gebruik te maken van ons contactformulier.

E-mailen kan uiteraard ook, stuur dan een e-mail naar info@bungalowspecials.nl. Vergeet echter niet in het e-mail onderwerp de reden voor contact te vermelden (vraag, parkinformatie, wijzigen, etc.) en je reserveringsnummer. Deze begint altijd met 2 letters gevolgd door 4 cijfers.

Telefoonnummer

023-5160377

Bereikbaar ma-vr van 10.00-16.00 uur (m.u.v. feestdagen)

Aard van onze dienstverlening

BungalowSpecials fungeert uitsluitend als online reserveringsplatform en treedt op als bemiddelaar bij de totstandkoming van overeenkomsten tussen de consument en de tijdelijke accommodatieverstrekker. Via dit online reserveringsplatform kan een aanbieder van een accommodatie haar diensten voor reserving of verhuur adverteren, verhandelen, verkopen, promoten en/of aanbieden. Indien u via dit online reserveringsplatform een reservering maakt, gaat u een overeenkomst evenals een contractuele relatie aan met de betreffende accommodatieverstrekker bij wie u reserveert, zonder onze tussenkomst.


________________________________________________________

Beheert u een vakantiepark en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BungalowSpecials? Vul dan ons contactformulier voor vakantieparken in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.