Veel gestelde vragen

Betalen

In de meeste gevallen betaal jij de totaalsom van je reservering rechtstreeks over aan het door jou gekozen vakantiepark. Je bent dus geen kosten verschuldigd aan ons.

De betalingsvoorwaarden en het betaaltermijn
De voorwaarden en het betaaltermijn verschillen per vakantiepark. Vaak ontvang je binnen enkele uren en/of dagen na het maken van je reservering een factuur met betaalinstructies van het door jou gekozen vakantiepark. Afhankelijk van jou aankomstdatum, dient deze betaling vooraafgand aan het verblijf te worden voldaan. Het vakantiepark kan ook om een aanbetaling vragen. 

Meer informatie over de betaling
Voor meer informatie over de betaling kun je rechtstreeks contact opnemen met het vakantiepark. De contactgegevens staan vermeld op de reserveringsbevestiging die je via ons hebt ontvangen.

De betalingsmogelijkheden zijn afhankelijk van het door u gekozen vakantiepark. Op de factuur van het vakantiepark wordt aangegeven op welke wijze u kunt betalen. U ontvangt deze factuur vaak binnen enkele dagen na het maken van uw reservering.

Voor meer informatie over de betaling kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met het betreffende vakantiepark. De contactgegevens van het vakantiepark staan vermeld op de reserveringsbevestiging die u van BungalowSpecials heeft ontvangen.

Voor een factuur betreffende de verblijfskosten, kunt u zich het beste richten tot het door u gekozen vakantiepark. Dat is omdat u rechtstreeks met het vakantiepark een overeenkomst aangaat wanneer u via BungalowSpecials reserveert. BungalowSpecials kan dus geen BTW-factuur over het verblijf verstrekken. De contactgegevens van het vakantiepark staan vermeld op de reserveringsbevestiging die u van BungalowSpecials heeft ontvangen.