Bungalows Meivakantie

Lente maakt vrolijk! De lammetjes springen door de weide, de bloemen staan in bloei en de voorjaarszon voelt al warm aan. Tijd om te genieten dus! Huur een vakantiehuis in de meivakantie en geniet van een korte vakantie. Er gaat niets boven quality-time met uw geliefden.

Bungalows Meivakantie

Op deze pagina vindt u de beste aanbiedingen waarmee u even weg kun gaan in de meivakantie. Of u nu graag verblijft op een gezellig vakantiepark of liever een bungalow heeft met wat meer privacy, het is hier allemaal mogelijk. Het fijne aan onze meivakantie aanbiedingen is dat de meeste parken inspelen op de schoolvakantie met hun animatieteams. Alles draait om de kinderen en wij kunnen u garanderen dat niemand zich verveelt.

Weekje weg meivakantie 2021

De officiële datum van de meivakantie 2021 is van zaterdag 1 mei t/m zondag 9 mei. Sommige scholen hanteren echter andere data. Zij krijgen nog een extra week ervoor vrij. De onofficiële meivakantie voor scholen is dus van zaterdag 24 april t/m zondag 3 mei 2021.

Tips voor een vakantiehuis in de meivakantie

Wanneer u een in een bungalow of vakantiehuis tijdens de meivakantie wil verblijven, bent u bij BungalowSpecials op het juiste adres. Wij hebben voor u voor de meivakantie de beste aanbiedingen op een rij gezet, zodat u gegarandeerd kan profiteren van de beste prijs/kwaliteit-verhouding. Vind een leuke bungalow, kies ervoor een huisje te huren in de meivakantie en geniet met het hele gezin van een heerlijke meivakantie. 

Huisje huren meivakantie

Waar wacht u nog? Vergelijk alle vakantieparken en vakantiehuizen voor de meivakantie en boek een huisje in de meivakantie. Het is dé tijd om even weg te gaan met het hele gezin, en misschien om zelfs opa en oma uit te nodigen!