Vakantiehuisje meivakantie

Wil jij even genieten van een aantal vrije dagen met (hopelijk) heerlijk weer en leuke activiteiten om te ondernemen, zonder de extreme drukte van de zomermaanden in het hoogseizoen? Waarom neem jij het gezin of je partner dan niet mee naar een vakantiehuisje in de meivakantie? Bij ons vind je allerlei bungalows waar je in de meivakantie kunt genieten van een week, midweek of weekend weg!

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vakantiehuisje meivakantie

Waarom jij een huisje moet huren in de meivakantie

Het boeken van een vakantiehuisje in de meivakantie is een ontzettend goed idee als je er vlak voor de zomervakantie nog even lekker op uit wilt gaan. Vooral onder gezinnen met kinderen is het populair om een huisje te huren in de meivakantie. De natuur staat immers al volop in bloei en de temperaturen lopen al lekker op. Ga jij een weekendje weg in de meivakantie, maak je er een mini-vakantie van een weekje in de meivakantie van of heb je zelfs twee weken vrij? Dat laatste komt vaker voor dan je denkt. Voor veel (basis)scholen bestaat in april en/of mei de vakantie in Nederland slechts uit één week, maar meerdere scholen plakken er vaak nog een week bij. Deze spreiding is erg fijn, want net als tijdens de andere schoolvakanties is er een ware run op vakantiehuisjes in de meivakantie. Gelukkig vind je op BungalowSpecials genoeg opties aan vakantieparken in binnen- en buitenland die alles bieden wat jij nodig hebt tijdens jouw vakantie in een vakantiehuis tijdens de meivakantie. Begint het al te kriebelen?

Boek een vakantiehuisje voor de meivakantie in Nederland

De meivakantie is een heerlijk periode om op vakantie te gaan. Kies jij voor om in april en/of mei je vakantie in Nederland te boeken, dan heb je veel om naar uit te kijken! Droom jij van een strandvakantie, zodat je op warme dagen kunt zonnebaden of misschien zelfs een duik in zee kunt maken? Kies dan voor een huisje huren in de meivakantie aan de Nederlandse kust.. Weer of geen weer, op het strand is het altijd heerlijk vertoeven tijdens een weekendje, midweek of weekje weg in de meivakantie. Ben jij een echte natuurliefhebber? Boek dan een vakantiehuisje in de meivakantie in een bosrijk gebied of op het platteland. De bomen in het bos kleuren langzaam weer groen en jonge veulentjes en lammetjes dartelen vrolijk in het rond op het weiland. Op welke vakantiebestemming in eigen land je ook besluit te verblijven in een bungalow tijdens de meivakantie, één ding is zeker: het zal een onvergetelijk en welverdiende vakantie worden! Boek snel jouw favoriete meivakantie aanbieding voor Nederland.

In een huisje tijdens de meivakantie? Kies voor een zonnige bestemming!

Ook in het buitenland vind je genoeg leuke vakantiebestemmingen voor jouw mini-vakantie of midweekje weg in de meivakantie. Wil jij genieten van zon, zee en strand? Bekijk dan alle vakantiehuizen voor de meivakantie op een bestemming in Zuid-Europa, zoals Spanje en Italië. Bezoek hier een pittoresk havenstadje, strijk neer bij een van de vele visrestaurantjes langs de boulevard en snuif de zilte zeelucht op. Ben jij graag actief bezig tijdens jouw verblijf in een huisje in de meivakantie? Boek dan een wandelvakantie in Duitsland of Oostenrijk. Maar ook De Ardennen in het zuidoosten van België, Luxemburg en een klein deel in aangrenzend Frankrijk is een leuke locatie om een huisje te huren in de meivakantie.

Eropuit naar een bungalow in de meivakantie

Waar wacht je nog op? Een vakantie tijdens de meivakantie is dé tijd om er even tussenuit te gaan met je partner of het gezin. Misschien besluit jij wel om opa en oma ook uit te nodigen! Speciaal voor jou hebben wij de leukste en beschikbare huisjes om te huren in de meivakantie op een rijtje gezet. Vergelijk snel alle vakantieparken en vakantiehuisjes voor de meivakantie en boek! Ben jij er nog niet zeker van of je weg kunt of wil jij afwachten of het mooi weer zal zijn? Niet getreurd! Je kunt bij BungalowSpecials ook altijd terecht voor last minute bungalows voor de meivakantie.