Veel gestelde vragen

Speciale wensen

Je kunt tijdens het maken van een reservering een of meerdere voorkeuren opgeven. Wij zullen je verzoek doorgeven aan het vakantiepark zodat zij hiervan op de hoogte is. Dit betreft voorkeuren zoals:
• Een bepaalde ligging of huisnummer
• Specifieke extra's, waaronder een bad of douchecabine

Let op: hoewel het vakantiepark ten alle tijden rekening zal proberen te houden met je wensen, is het aangeven van een voorkeur geen garantie.

Bijbetalen voor een bepaalde voorkeur
Voor sommige voorkeuren die je opgeeft bij de reservering moet je mogelijk bijbetalen. Voor welke voorkeuren dat wel of niet aan de orde is, verschilt per vakantiepark. Het kan voorkomen dat een voorkeur al extra bij te boeken is in het reserveringsproces.

Een voorkeur van medisch belang
Indien jouw voorkeur van medisch belang is, adviseren wij je om hier voorafgaand aan het reserveren contact met onze klantenservice over op te nemen.

Ja, dat kan. In het geval u op een later moment nog extra voorkeuren wilt opgeven, dient u direct contact op te nemen met de receptie van het betreffende vakantiepark. De contactgegevens van het vakantiepark vindt u terug op uw reserveringsbevestiging.

Ja, u kunt bij ieder vakantiepark tijdens het reserveren een voorkeur opgeven voor de ligging, bijvoorbeeld “dichtbij de parkfaciliteiten”, “aan het water”’ of “naast elkaar gelegen”. Let wel, dat voor de meeste verzoeken een voorkeurstoeslag in rekening wordt gebracht door het betreffende vakantiepark.

Ieder vakantiepark heeft zijn eigen beleid met betrekking tot huisdieren. Sommige vakantieparken laten helemaal geen huisdieren toe en in andere gevallen zijn huisdieren toegestaan op het vakantiepark en/of in bepaalde accommodatietypes. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen een vergoeding gevraagd voor het meebrengen van een huisdier. De kosten hiervoor vindt u terug in het prijzenoverzicht van het betreffende vakantiepark en accommodatietype. 

Neemt u een huisdier(en) mee? Vermeld dit dan altijd bij uw reservering om problemen (of extra kosten) ter plaatse te voorkomen. Let op: het meenemen van uw huisdier(en) is altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Bekijk hier alle vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan.

Ja, sommige vakantieparken bieden speciale voorzieningen voor mindervaliden. Echter zijn niet alle vakantieparken volledig toegankelijk voor mindervaliden. Op onze website kunt u het aanbod aan vakantieparken filteren op ‘Rolstoelvriendelijk’ (voor het vakantiepark) of ‘Mindervaliden geschikt’ (voor de accommodatie).

Jazeker. Op de website van BungalowSpecials vindt u onder de faciliteiten van de accommodatietypes de sectie ‘Huisregels’. Hier staat aangegeven of een accommodatietype rook- en/of huisdiervrij is of niet.

Dit kan verschillen per vakantiepark en accommodatietype. Kijk voor de aanwezigheid van een babybed en de eventuele meerprijs hiervan bij de faciliteiten en het prijsoverzicht van het betreffende vakantiepark en accommodatietype.

De aanwezigheid van bepaalde faciliteiten, zoals een openhaard of specifieke keukenapparatuur, zijn afhankelijk per vakantiepark en accommodatietype. Meer informatie over de aanwezigheid van deze faciliteiten kunt u terugvinden bij de omschrijving van het betreffende vakantiepark en/of accommodatietype.

De aanwezigheid van een parkeerplaats bij een accommodatie is afhankelijk van het door u gekozen vakantiepark. Meer informatie over de aanwezigheid van een parkeerplaats bij de accommodatie vindt u terug onder de faciliteiten van het betreffende vakantiepark en/of accommodatietype.

Ja, bij veel vakantieparken kunt u een vroegere of latere in- en/of uitchecktijd bijboeken. Doorgaans wordt hier een extra vergoeding voor gevraagd vanuit het betreffende vakantiepark.

Wanneer u in groepsverband op het vakantiepark van uw keuze wilt verblijven, bijvoorbeeld met uw voetbalteam, een groep jongeren of werklieden, dient u dit voorafgaand aan het maken van de reservering te melden. Of het verblijf in groepsverband is toegestaan, is afhankelijk van het betreffende vakantiepark. Het vakantiepark mag ten alle tijden besluiten of ze de reservering accepteren of weigeren. Let op: indien u als groep (niet in familieverband) op het vakantiepark verblijft, kan het vakantiepark een extra borg vragen.

Verder kan het zijn dat voor bedrijven andere voorwaarden gelden dan voor particuliere boekingen. Hierbij moet gedacht worden aan maximaal 1 gast per kamer, verplicht afnemen van eindschoonmaak en een maximum periode van boeken. Indien van toepassing, zal het vakantiepark u hier na de reservering over informeren.

Is het door u gekozen vakantiepark vuurwerkvrij, dan mag hier geen vuurwerk worden afgestoken tijdens de jaarwisseling. Echter moet u er rekening mee houden dat het vuurwerkverbod alleen geldt voor het terrein vakantie vakantiepark en niet voor de directe omgeving. Helaas kunnen zijn dus niet garanderen dat er in de omgeving geen vuurwerk afgestoken wordt.

Bekijk hier alle vuurwerkvrije vakantieparken.