Vakantiepark met visvijver

Bent u van plan uw hengel uit te slaan tijdens een visvakantie, maar bent u nog opzoek naar een vakantiehuisje aan viswater of een vakantiepark met visvijver? Bij BungalowSpecials vindt u diverse vakantieparken met viswater. Geniet van de natuur, de stilte en uitzonderlijke vissoorten.

Gezocht op:

Verfijn zoekresultaat

Getoond: 1-10 van 66 beschikbare bungalowparken

Loading...
Relax Deals
EuroParcs IJsselmeer
Goed7,9

EuroParcs IJsselmeer

Nederland
Noord-Holland
Medemblik
Nieuw
  • Bungalows met eigen aanlegsteiger!
  • Heerlijk varen op het IJsselmeer
  • Zwemplezier in het overdekte zwembad
Roompot Water Village
Zeer goed8,0

Roompot Water Village

Nederland
Zeeland
Kamperland
Nieuw
  • Luxe en moderne vakantie lodges
  • Eco-vriendelijk en duurzaam vakantiepark
  • Aan de prachtige Zeeuwse kust
Aan de kust

Getoond: 1-10 van 66 beschikbare bungalowparken

Vakantiepark met visvijver

Zorgeloos een hengel uitgooien tijdens uw vakantie? Op deze vakantieparken met viswater krijgt u daar alle mogelijkheid toe. Sommige parken hebben zelfs zo'n goed visklimaat dat het een genot is voor de visser. Dus pak uw spullen alvast maar in, want deze visvakantie wordt gegarandeerd eentje om van te genieten.

Tips voor een vakantiepark met viswater

Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om een accommodatie te boeken op een vakantiepark met viswater of visvijver, of u kiest ervoor een om vakantiehuisje direct aan viswater met een vissteiger te boeken. Stelt u zich toch voor om tijdens uw visvakantie gewoon simpelweg uw hengel uit te gooien vanuit uw huisje aan het water! Onze tip: Vakantiepark Het Timmerholt.

Boek een vakantiehuisje op een vakantiepark met visopties

Waar wacht u nog op? Bekijk het hele aanbod van vakantieparken met viswater of een visvijver op BungalowSpecials en kies uw vakantiehuisje aan viswater uit. Ontspan in uw eentje, met vrienden of met de kinderen tijdens deze visvakantie. Hier vindt u uw vakantiehuis om lekker te vissen in Nederland. Of lees ons blog met 5 tips voor vakantiehuisjes aan viswater.