Uw mening & ervaring

Iedere dag streven wij ernaar om u de beste Specials aan te bieden. Daarbij hoort als vanzelfsprekend een uitstekende klantenservice, een betrouwbare dienstverlening en een website waar u eenvoudig en snel het juiste vakantiepark kunt vinden. Op dit moment worden wij door onze klanten gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van een 8,0.

 

Natuurlijk willen wij bij de beste horen en daarom is uw mening erg belangrijk voor ons. Hoe heeft u onze service ervaren, welke indruk maakte onze website op u en kon u de juiste Special vinden? Deel uw mening met ons! Hiervoor kunt u heel gemakkelijk ons contactformulier gebruiken. Ook kunt u ons beoordelen op de onafhankelijke beoordelingswebsite TrustPilot, zodat andere vakantiegangers uw beoordelingen en ervaringen kunnen laten meewegen in hun keuze. Wilt u meer weten over de bungalowbeoordelingen? Lees hier meer over onze bungalowbeoordelingen.

Alle beoordelingen worden gepubliceerd met goedkeuring van de desbetreffende persoon/personen.

 

Hoe wordt de volgorde van de resultaten bepaald?

Door middel van de zoekresultaten streven wij ernaar gasten een vakantieverblijf aan te bieden wat het beste bij zijn/haar wensen past. Om deze match te bepalen kijken wij naar meerdere factoren waarmee wij de volgorde van de zoekresultaten bepalen.

Wanneer een gast een zoekopdracht uitvoert, zal de volgorde in de positie van zoekresultaten worden gebaseerd op de gegevens van rangschikking. Deze rangschikking bestaat onder andere uit de volgende elementen in het:

 • Wensen/zoekgedrag van de gast
 • Aankomstdatum
 • Beschikbaarheid
 • Gastenervaringen
 • Type verhuurder

Door een combinatie van bovenstaande elementen in een algoritme samen te voegen proberen wij de beste match tussen gast en een verhuurder te maken.

Als er geen aankomstdatum in de zoekopdracht staat, of de opgegeven aankomstdatum staat niet in de lijst, dan worden de standaard rangschikkingen gebruikt. Deze rangschikkingen wordt elke nacht volledig herberekend en de oude rangschikking wordt gearchiveerd.

Kunnen gasten invloed uitoefenen op de resultaten?

Ja, gasten kunnen invloed uitoefenen op de resultaten door middel van de volgende punten:

 • Zoekenopdrachten: wanneer een gast zoekt op een bepaalde wensen vinden wij het belangrijk om deze mee te nemen in het algoritme .Op deze manier krijgt een gast een vakantieverblijf wat het beste bij zijn/haar wensen past.
 • Zoekfilters: door middels van zoekfilters kan de gast zijn/haar wensen specificeren. Enkel vakantieverblijven die bij de gekozen filter past worden daardoor getoond.


Meningen/ervaringen van vakantieparken

 • Oostappen Groep Vakantieparken

  BungalowSpecials is een belangrijke partner in het promoten van onze vakantieparken. Er is veel flexibiliteit in acties en ze zijn zeer actief, waardoor we op een plezierige manier met elkaar kunnen schakelen

 • Vakantiepark 't Hooge Holt

  Bedankt voor een zeer goede samenwerking om een zo hoog mogelijke bezetting te realiseren. Het is heel fijn dat BungalowSpecials met ons meedenkt.

Meningen/ervaringen van gasten

 • E. Werkman

  Het is een overzichtelijke, duidelijke website en alles was goed geregeld.

 • G.C.J. Grimminck

  Makkelijk, snel en vele mogelijkheden.