Info over het Coronavirus en uw verblijf

Laatst bijgewerkt: 2 april 2020

Het zijn bizarre tijden waar we ons momenteel in bevinden. We vinden het dan ook heel vervelend dat we u de komende weken niet kunnen helpen met een fijn verblijf op een vakantiepark, maar ieders gezondheid staat natuurlijk op de eerste plek.

Bij BungalowSpecials volgen we de situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en houden we u, middels deze pagina, up-to-date over het laatste nieuws.

Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over de gevolgen van het Coronavirus op uw verblijf.

 

 

Annuleren en wijzigen

Heeft u een reservering bij Roompot Vakanties, Largo Resorts of EuroParcs met aankomst t/m 29 mei 2020?

Voor klanten die een reservering hebben gemaakt bij een van deze vakantiepark ketens is het volgende van toepassing. Wanneer u een reservering heeft gemaakt met aankomst t/m 29 mei 2020 kunt u via https://www.roompot.nl/voucher een voucher aanvragen.
Goed om te weten, de volgende vakantieparken behoren ook bij Roompot Vakanties:

  • Bospark De Bikkels
  • Vakantiepark Giethoorn
  • Waterpark Belterwiede
  • Villapark De Weerribben

Heeft u een reservering bij Hogenboom Vakantieparken met aankomst t/m 29 mei 2020?

Voor klanten die een reservering hebben gemaakt bij Hogenboom Vakantieparken is het volgende van toepassing. Wanneer u een reservering heeft gemaakt met aankomst t/m 29 mei 2020 kunt u via https://www.vakantiegevoel.nl/voucher/ een voucher aanvragen.

Heeft u een reservering met aankomst vóór 1 juni 2020, maar niet bij bovenstaande vakantiepark ketens?

Dan adviseren wij u om direct contact op te nemen met het desbetreffende vakantiepark. Waarom? Omdat dit de snelste manier is om een antwoord te verkrijgen. Zoals u wellicht gehoord heeft, worden er per land en zelfs per regio besluiten genomen m.b.t. veiligheid. Het desbetreffende vakantiepark weet het beste wat hun situatie is.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Of u uw boeking nog kunt wijzigen is afhankelijk van de voorwaarden van het vakantiepark en welke beslissing zij hierin nemen. Wij adviseren u daarom contact op te nemen met BungalowSpecials, zodat wij met het vakantiepark kunnen overleggen wat mogelijk is.

Kan ik mijn reservering wijzigen naar een onbekende datum?

Nee, dat kan niet. Bij een wijziging van een boeking, is er altijd een nieuwe datum nodig. 

Ik wil mijn reservering graag annuleren, kan dat?

Dat kunt u gemakkelijk zelf doen, volg deze stappen:

  1. Open uw reserveringsbevestiging en scroll naar het stukje "Wilt u uw reservering annuleren?"
  2. Klik op de link en bevestig dat u uw reservering wilt annuleren.
  3. Tip: Bekijk altijd even de annuleringsvoorwaarden of het nog mogelijk is om uw reservering kosteloos te annuleren. Deze vindt u terug in uw annuleringsbevestiging.

Let op: De reservering is pas geannuleerd wanneer u al deze stappen heeft doorlopen en een annuleringsbevestiging heeft ontvangen.

Kunnen de annuleringsvoorwaarden van mijn reservering nog wijzigen als er nieuwe berichtgeving komt vanuit het RIVM?

Wij houden de berichtgeving van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) nauwlettend in de gaten. BungalowSpecials is ten alle tijden afhankelijk van de vakantiepark aanbieders of een verblijf wel of niet gewijzigd of geannuleerd kan worden.

 

 

Sluiting vakantieparken en faciliteiten

Is het verstandig om nog naar een vakantiepark af te reizen wegens het coronavirus (COVID-19)?

Die beslissing kunnen wij niet maken. Met de hele sector staan we in contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Bij BungalowSpecials volgen wij de adviezen van het RIVM strikt na.

U kunt er wel van uitgaan dat ook de vakantieparken hun verantwoording nemen en de nodige maatregelen treffen omtrent het Coronavirus (bijv. extra schoonmaakploegen).

Welke vakantieparken zijn er gesloten?

Momenteel zijn er steeds meer vakantieparken die besluiten om hun deuren tijdelijk te sluiten. Wanneer een vakantiepark gesloten is, zal deze tijdelijk niet meer boekbaar zijn via BungalowSpecials. Dit geldt voor vakantieparken in zowel binnen- en buitenland.

Welke faciliteiten zijn er wel en niet geopend bij vakantieparken?

Over het algemeen zijn de meeste faciliteiten, waaronder animatie, kidsclub, zwembad, wellness en de restaurants op alle vakantieparken in Nederland momenteel tot 28 april 2020 gesloten. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de faciliteiten van een vakantiepark? Neem dan contact op met de desbetreffende vakantiepark aanbieder.

 


Contact met BungalowSpecials

We werken er met man en macht aan om alle binnenkomende vragen zo snel mogelijk te verwerken. Dit kost, zoals u kunt begrijpen, de nodige tijd daar er velen met u vragen hebben over hun verblijf. Helaas zal het dus wat langer duren voordat u antwoord krijgt op uw gestelde vraag. Hiervoor onze excuses.

We adviseren u dan ook om de veelgestelde vragen op deze pagina goed door te lezen want vaak staat uw antwoord hier al tussen. Voor alle overige vragen, verwijzen wij u door naar de veelgestelde vragen.

Mocht toch blijken dat u uw antwoord niet kunt vinden, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen.