De BungalowSpecials nieuwsbrief

BungalowSpecials Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wekelijks duikt Marouschka het aanbod in om op zoek te gaan naar de leukste vakantieparken en de scherpste aanbiedingen. In de BungalowSpecials nieuwsbrief deelt zij al haar bevindingen. Zo bent u altijd op de hoogte van topdeals voor o.a. Landal GreenParks, Roompot en CenterParcs. Maar komt u er bijvoorbeeld ook achter waar de kleinschalige vakantieparken liggen, welke vakantieparken de beste animatieteams hebben en waar u het schoonste huisje boekt. Met de BungalowSpecials nieuwsbrief krijgt u inspiratie voor u volgende vakantie en blijft u altijd op de hoogte van de beste deals. 

Wordt u al nieuwsgiering naar onze tips en scherpe seizoensdeals? Boek niet alleen slim, maar ook nog eens voordelig bij BungalowSpecials.

Ja, ik meld mij aan

Goed om te weten

  • Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, en alleen gebruikt voor verzending van de BungalowSpecials nieuwsbrief. Bekijk hier ons privacy statement over de verwerking van persoonlijke gegevens;
  • Het is altijd mogelijk om u af te melden voor de nieuwsbrief van BungalowSpecials via het knopje 'Afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

Contact

Voor vragen over het maken van een reservering of specifieke wensen, lees dan onze 
veelgestelde vragen
.

Staat uw vraag er niet tussen; wilt u een reservering maken of wijzigen? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tips ontvangen wij ook graag. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Contactformulier
Veelgestelde vragen
Deel uw mening/ervaring!
Beoordeel ons op TrustPilot

Belofte BungalowSpecials.nl