0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Met de BungalowSpecials.nl nieuwsbrief bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste bungalow aanbiedingen. Wij bieden voor ieder wat wils: van topdeals bij de beste ketens, zoals Landal GreenParks en Roompot Vakanties, tot een geweldig weekend, midweek of weekje weg. U vindt gegarandeerd een bungalowpark dat volledig aan uw wensen voldoet.

Wekelijks ontvangt u als eerste al onze scherpe aanbiedingen zodat u niet verder hoeft te zoeken. Wordt u al nieuwsgiering naar onze Specials en scherpe seizoensdeals? Boek niet alleen slim, maar ook nog eens voordelig bij BungalowSpecials.nl.

> Meld u nú aan voor de nieuwsbrief!

Goed om te weten

  • Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, alleen gebruikt voor verzending van de BungalowSpecials.nl nieuwsbrief. Bekijk hier ons privacy statement over de verwerking van persoonlijke gegevens;
  • Het is altijd mogelijk om u af te melden voor de nieuwsbrief van BungalowSpecials.nl via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Contact

Voor vragen over het maken van een reservering of specifieke wensen, lees dan onze 
veelgestelde vragen
.

Staat uw vraag er niet tussen; wilt u een reservering maken of wijzigen? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Tips ontvangen wij ook graag. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Contactformulier
Veelgestelde vragen
Deel uw mening/ervaring!
Beoordeel ons op TrustPilot

Belofte BungalowSpecials.nl