Fietsvakantie Frankrijk

Frankrijk is voor fietsvakanties een van de meest populaire bestemmingen. Het land biedt een gevarieerd landschap, van vlakke kustlijnen en schilderachtige dorpjes tot bergachtige gebieden. Bovendien is in Frankrijk een fietsvakantie een geweldige manier om meer van het land te ervaren. Boek dus snel een vakantiepark of camping in of nabij de mooiste fietsgebieden.

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 280 beschikbare vakantieparken / campings Frankrijk

Loading...

Getoond: 1-10 van 280 beschikbare vakantieparken / campings

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Fietsvakantie Frankrijk

Op fietsvakantie in Normandië of een andere locatie in Noord-Frankrijk

Ben je op zoek naar de ideale regio in Frankrijk voor jouw fietsvakantie? Met zijn glooiende heuvels, pittoreske landschappen en historische steden, is voor een fietsvakantie Noord-Frankijk de perfecte bestemming. Fiets vanaf het vakantiepark of de camping langs de kustlijn van de Kanaaleilanden, bezoek de charmante steden en dorpjes van Normandië of leer tijdens je fietsvakantie in Normandië meer over de rijke geschiedenis van de regio bij de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Met een overvloed aan fietspaden en rustige landweggetjes is Noord-Frankrijk een geweldige plek in Frankrijk voor een fietsvakantie. Boek vandaag nog om vanuit je bungalow te fietsen en te genieten van het Franse platteland. 

Op fietsvakantie in Bretagne of een andere locatie in Midden-Frankrijk

Ook Bretagne is een geweldige bestemming voor een fietsvakantie in Frankrijk. Fiets langs de indrukwekkende roze granieten rotsformaties van de Côte de Granit Rose, bezoek middeleeuwse kastelen en ontdek tijdens je fietsvakantie in Bretagne de Keltische geschiedenis van de regio. Met tal van fietsroutes die de adembenemende kustlijn en schilderachtige dorpjes in het binnenland doorkruisen, biedt Bretagne fietsers een onvergetelijke ervaring. Ook een fietsvakantie in de Loire is een goed idee. Fiets langs de majestueuze rivier en bewonder de indrukwekkende kastelen van de Loire-vallei, zoals het Château de Chambord en het Château de Chenonceau.

Op fietsvakantie in de Elzas of een andere locatie in Oost-Frankrijk

De Elzas is niets voor niets een geliefde vakantiebestemming voor een fietsvakantie in Frankrijk. Een van de redenen is de afstand vanaf Nederland. Deze bijzondere regio grenst aan Duitsland. Je ziet dit tijdens je fietsvakantie in de Elzas onder andere terug in de plaatsnamen, maar ook in het eten. Daarnaast staat de regio bekend om zijn schilderachtige wijngaarden en indrukwekkende kastelen. Fiets langs de beroemde wijnroute, bezoek historische steden en ontdek de lokale gastronomie. Met goed onderhouden fietspaden die door de groene heuvels en langs de kronkelende rivieren lopen, biedt de Elzas fietsers een unieke en ontspannen manier om deze prachtige regio in Frankrijk te verkennen.

Op fietsvakantie in de Provence of een andere locatie in Zuid-Frankrijk

Ben je op zoek naar nog een prachtige bestemming voor je fietsvakantie in Frankrijk, dan is de Provence ook een geweldige optie. Hier vind je uitgestrekte lavendelvelden, pittoreske dorpen en zonovergoten landschappen vanwege de ligging in Zuid-Frankrijk. Stap op de fiets en verken de glooiende heuvels van Luberon, bewonder de spectaculaire kloven van de Verdon en ontdek de oude Romeinse steden. Met zijn mediterrane klimaat en goed onderhouden fietspaden, biedt de regio oneindig veel mogelijkheden voor een prachtige fietsvakantie in de Provence.