Fietsvakantie Frankrijk

Bezoek Frankrijk en ontdek alle pareltjes van het land met de fiets. Een fietsvakantie in Frankrijk is heel gevarieerd en zorgt ervoor dat je rustig op je eigen tempo de natuur en cultuur kan bewonderen. Bekijk de fietsreizen naar Frankrijk en boek jouw volgende vakantie!

Gezocht op:

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 152 beschikbare bungalowparken in Frankrijk

Loading...
Paas Special bij Center Parcs: tot 40% korting Paas Special bij Center Parcs: tot 40% korting

Getoond: 1-10 van 152 beschikbare bungalowparken

Speciaal op jou afgestemde aanbiedingen

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Fietsvakantie Frankrijk

Reden waarom een fietsvakantie in Frankrijk super leuk is!

Een fietsvakantie in Frankrijk is een hele leuke manier om de omgeving te ontdekken. Neem een eigen fiets van thuis mee of huur er eentje op de locatie. Ga je naar een heuvelachtig gebied? Misschien is het dan een idee om een elektrische fiets te huren of zelf mee te nemen, wel zo gemakkelijk! Fietsvakantie in Frankrijk met het gezin? De meeste vakantieparken verhuren ook fietsen voor de kinderen. Daarnaast ben je tijdens een fietsvakantie in Frankrijk niet afhankelijk van de taxi’s of het openbaar vervoer. Verder is fietsen natuurlijk een stuk duurzamer dan een autovakantie in Frankrijk. Dit is beter voor de natuur en het is een stuk beter voor je gezondheid. Als laatst zijn een fietsreizen naar Frankrijk ook nog eens een stuk goedkoper voor je portemonnee. Je hoeft op bestemming geen geld uit te geven aan benzine of vervoerskosten, dus dat scheelt!

Fietsreizen naar Frankrijk: de leukste regio’s met de fiets

De beste fietsvakantie in Frankrijk boek je in de juiste regio met genoeg fietsmogelijkheden. Wil je naar Noord Frankrijk? Kijk dan is naar de regio’s Picardië, Champagne of de Franse Ardennen. Ontdek de groene bossen en wie weet spot je wel wilde dieren. Ook zijn er genoeg leuke regio’s voor fietsreizen in Frankrijk aan de kust. Denk bijvoorbeeld aan Normandië, Bretagne of wat dacht je van de Vélodyssée? Mocht je meer geïnteresseerd zijn in het Zuidelijke gedeelte van Frankrijk dan kun het best naar Provence of de Pyreneeën gaan. Provence is zeker een aanrader voor een fietsvakantie in Frankrijk met het gezin. Kijk snel op deze pagina en boek jij volgende fietsvakantie naar Frankrijk!