20-persoons vakantiehuis

Ziet u het helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg met een groep te beleven? Kies dan eens voor een verblijf in een 20-persoons vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! De bungalows en vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien zodat het u aan niets ontbreekt tijdens een korte vakantie.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 13 beschikbare bungalowparken

Loading...
Texel Vroegboek Deals

Getoond: 1-10 van 13 beschikbare bungalowparken

20-persoons vakantiehuis

Ziet u het helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg met een groep te beleven? Kies dan eens voor een verblijf in een 20-persoon vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien zodat het u aan niets ontbreekt tijdens een korte vakantie. Wat dacht u van een verblijf in het natuurrijke Limburg, de bosrijke Veluwe of aan zee in het uitgestrekte Zeeland? Vanuit een groot vakantiehuis voor 20 personen kunt u op uw gemak allerlei uitstapjes ondernemen. Boek snel het bungalowpark van uw keuze en beleef een geweldige tijd met al uw familie of vrienden!

Vakantiehuis 20 personen Nederland

De comfortabele 20-persoons vakantiehuizen vindt u verspreid over Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. U kunt uw uitstapje dus zo ver maken als u zelf wilt! Geniet na een gezellige avond en een welverdiende nachtrust van een gevarieerd ontbijt. Gezellig met z'n allen tafelen zodat u weer volop energie op pad kunt. Ook op het bungalowpark zult u zich absoluut vermaken. Neem een heerlijke duik in het zwembad of houd een tenniswedstrijd met uw vrienden en familie. De grote vakantiehuizen voor 20 personen zijn van alle gemakken voorzien zodat u na een gezellige dag uitstekend uit kunt rusten in de comfortabele bungalow. Ook beschikken de meeste bungalows over een eigen keuken zodat u uitgebreid kunt koken voor een grote groep. Volop gezelligheid dus!

Boek een groot vakantiehuis voor 20 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie in een 20-persoons vakantiehuis of bungalow! Boek een groepsaccommodatie midden in de natuur, aan de kust of nabij een attractiepark en maak gebruik van alle faciliteiten die het bungalowpark u biedt. Na een heerlijke dag is het prima met zijn twintigen vertoeven in uw eigen grote bungalow. Boek snel en profiteer van de beste aanbiedingen voor onze groepsaccommodaties!

Bekijk ook: