Groepsaccommodatie 20 personen

Zie jij het helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg met een groep te beleven? Kies dan eens voor een verblijf in een 20-persoons vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! Een vakantiehuis voor 20 personen is van alle gemakken voorzien zodat het jou aan niets ontbreekt tijdens een korte vakantie.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 12 beschikbare bungalowparken

Loading...
Huisdier Specials Friesland

Getoond: 1-10 van 12 beschikbare bungalowparken

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

Groepsaccommodatie 20 personen

Kies voor een groepsaccommodatie voor 20 personen

Zie je het helemaal zitten om een onvergetelijk weekend weg met een groep te beleven? Kies dan eens voor een verblijf in een 20-persoon vakantiehuis of bungalow van BungalowSpecials! De vakantiehuizen voor 20 personen zijn van alle gemakken voorzien zodat het u aan niets ontbreekt tijdens een korte vakantie. Wat dacht je van een verblijf in een vakantiehuis voor 20 personen in het natuurrijke Limburg, de bosrijke Veluwe of aan zee in het uitgestrekte Zeeland? Vanuit een groot vakantiehuis voor 20 personen kan jij op je gemak allerlei uitstapjes ondernemen. Boek snel het bungalowpark van jouw keuze en beleef een geweldige tijd met al je familie of vrienden!

Vakantiehuis voor 20 personen in Nederland huren?

De comfortabele 20-persoons vakantiehuizen vind je verspreid over Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Je kunt je uitstapje dus zo ver maken als jij zelf wilt! Geniet na een gezellige avond en een welverdiende nachtrust van een gevarieerd ontbijt. Gezellig met z'n allen tafelen in het vakantiehuis voor 20 personen zodat jij weer volop energie op pad kunt. Ook op het bungalowpark zal jij je absoluut vermaken. Neem een heerlijke duik in het zwembad bij je vakantiehuisje voor 20 personen of houd een tenniswedstrijd met je vrienden en familie. De grote vakantiehuizen voor 20 personen zijn van alle gemakken voorzien zodat jij na een gezellige dag uitstekend uit kunt rusten in de comfortabele bungalow. Ook beschikken de meeste vakantiehuizen voor 20 personen over een eigen keuken zodat jij uitgebreid kunt koken voor een grote groep. Volop gezelligheid dus!

Boek vandaag nog een groot vakantiehuis voor 20 personen

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie in een 20-persoons vakantiehuis of bungalow! Boek een vakantiehuis voor 20 personen midden in de natuur, aan de kust of nabij een attractiepark en maak gebruik van alle faciliteiten die het bungalowpark jou biedt. Na een heerlijke dag is het prima met zijn twintigen vertoeven in jouw eigen grote bungalow. Boek snel en profiteer van de beste aanbiedingen voor onze groepsaccommodaties!

 

Bekijk ook andere groepsaccommodaties: