Roompot Bergresort Winterberg Vakantiepark

Jakobusstrasse, 59955, Winterberg, Duitsland

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

In de winter kunt u in Winterberg fantastisch skiën, maar ook in de overige seizoenen is dit de ideale bestemming. Verblijf in een van de comfortabele appartementen in Roompot Bergresort Winterberg.

Highlights

  • Aan de rand van Winterberg
  • Kleinschalig complex met nieuwe appartementen
  • Zowel in de zomer als winter een heerlijke bestemming
  vanaf118,-

Mooi appartement en een mooie ligging . Op loop afstand van het dorp en als je met de auto... Dhr. Theo van der Ven - Rosmalen - Nederland - 12 augustus 2017

8,4

Beoordeling van Roompot Bergresort Winterberg

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 39 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Roompot Bergresort Winterberg.

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

7,1

Anoniem - Smilde - Nederland

nl_NL 3 november 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 6-persoons appartement 4-6

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 6,0

Mooi appartement dicht bij het centrum. Prachtige wandelomgeving

Geen receptie, er staat ook nergens wat de gang van zake is

Beoordeling van "6-persoons appartement 4-6 " 8,0

Mooi ruim appartement, van alle gemakken voorzien

Geen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,3

Anoniem - den haag - Nederland

nl_NL 30 oktober 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - Baby Special

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 7,0

Leuk huisje, goede prijs

Geen receptie of personeel aanwezig

de keramische kookplaat stond nog aan en is ook zeer makkelijk door kleine kinderen aan te draaien.
Je ziet niet als hij aan staat, waardoor één van de volwassenen brandwonden heeft opgelopen, door per ongelijk een hand op de kookplaat te leggen

Beoordeling van "Baby Special " 7,0

Netjes, ruim appartement

Gehorig.
Er zit maar één dunne tussendeur tussen 2 appartementen (in het andere appartement zit een ander gezin.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
4,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Anoniem - Oosterhout - Nederland

nl_NL 16 oktober 2018 - Groep - Baby Special

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Gezellig appartement
Dichtbij het centrum
Van alle gemakken voorzien

De gastvrouw stond om 9:55 uur al klaar om ons uit het appartement te zetten. Gauw nog even plassen in het appartement was moeilijk. De gastvrouw had daar iets makkelijker in mogen zijn, maar verder prima.

Beoordeling van "Baby Special " 9,0

Gezellig ingericht. Het appartement is in zeer goede staat

Matig bed.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,3

Anoniem - Doetinchem - Nederland

nl_NL 10 juli 2018 - Familie - 4-persoons appartement

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 5,0

Rustige ligging in de nabijheid van winkels en enkele restaurants.

De naam Park vind ik niet van toepassing. Er zijn 4 appt gebouwen en verder niets. Geen receptie, geen personeel, sleutel onder de mat bij aankomst en achter te laten in het appt bij vertrek. Op de avond van aankomst vroeg een personeelslid of we de sleutel hadden gevonden (zoals ze bemerkte anders had ik niet open kunnen doen). Verder niemand gezien.

Beoordeling van "4-persoons appartement " 9,0

We kwamen voor rust en dat vonden we. Het comfort van het appt is prima. Mooi appartement, ruim en goed voorzien.

Dat het geen echt park te noemen is. Ik zou als Roompot volstaan het een complex van vakantie-appt te noemen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
4,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

10,0

Anoniem - Offenbach - Deutschland

de_DE 19 januari 2019 - Familie - 6-Personen Ferienwohnung 4-6

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 10,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "6-Personen Ferienwohnung 4-6 " 10,0

Alles

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
10,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
10,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

10,0

Mevr. Ella Musa - Hamburg - Deutschland

de_DE 21 maart 2018 - Familie - 6-Personen Ferienwohnung 4-6

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 10,0

Freundlich und Familiär

Beoordeling van "6-Personen Ferienwohnung 4-6 " 10,0

Sehr modern eingerichtet und sauber

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
10,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
10,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Dhr. Theo van der Ven - Rosmalen - Nederland

nl_NL 12 augustus 2017 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons appartement

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Mooi appartement en een mooie ligging . Op loop afstand van het dorp en als je met de auto weg wil je kan er alle kanten uit . Verder zag het er keurig en goed onderhouden uit . We hebben alleen bij aankomst een personeelslid gezien , maar die was heel vriendelijk en legde alles uit wat we moesten weten .

We hebben de eerste dag dat we er waren gemeld via een app dat er het een en ander ontbrak aan servies en bestek . We kregen een berichtje terug dat het zou worden aan gevuld , maar de tijd dat wij er gezeten hebben is er niks aangevuld !

Beoordeling van "4-persoons appartement " 9,0

Appartement zag er keurig en goed onderhouden uit . De straat waar het aan ligt is rustig en de afstand naar het dorp en/of supermarkt is goed te lopen .

Afgezien dat er wat servies en bestek ontbrak , wat we gemeld hebben , was er niks op aan te merken .

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,0

Anoniem - Velserbroek - Nederland

nl_NL 8 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons appartement 4-6

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 8,0

Geen

Geen

Beoordeling van "6-persoons appartement 4-6 " 8,0

De ontvangst, de nette accommodatie, sfeervolle ligging en de geringe afstand tot het stadscentrum.

Geen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,3

Anoniem - Malden - Nederland

nl_NL 7 mei 2017 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons appartement

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 8,0

Ziet er nieuw uit. Rustig dicht bij bus station en uitval weg

Huisjes zijn rookvrij balkon/terras niet

Beoordeling van "4-persoons appartement " 9,0

Schoon comfortabel qua meubel. Goed bed goede verlichting grote slaapkamer ook bedlampjes

Geen handoekhaken in douchruimte/ slaapkamer. Geen plankje voor b.v. tandenborstel make-up spullen in badkamer / slaapkamer. Kleine slaapkamer is te smal voor 2 bedden. Hoofdeind Bed staat niet tegen muur. Kussen valt daardoor uit bed. Grote slaapkamer geen spiegel. kleine slaapkamer geen hangkast en geen bedlampjes. Huiskamer mist een lamp bij bank

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,1

Anoniem - Nootdorp - Nederland

nl_NL 4 april 2017 - Groep - 12-persoons appartement 8-12

Beoordeling van "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Ruime appartementen, uitstekend ingericht, prima bedden. Mooi terras en leuk uitzicht.

Gehorig

Beoordeling van "12-persoons appartement 8-12 " 9,0

Gehorig en pas op voor de afzuigkap! Dat is een glazen plaat op ooghoogte. Je kan je er vreselijk je hoofd aan stoten.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast