Bungalows Pasen

Ga het paasweekend weg met het hele gezin en zoek paaseitjes op een gezellig vakantiepark. Voordat de kinderen wakker worden, verstopt u de paaseitjes in het huisje. Terwijl u de broodjes klaarmaakt, gaan de kinderen op zoektocht. Daarna geniet u van een heerlijk paasontbijt. Ontdek hier de leukste deals voor een weekendje weg met Pasen.

Bungalows Pasen

Wilt u ook een weg met Pasen? Wij geven u groot gelijk! Hoe leuk is het om te zien hoe uw kinderen zich vermaken met het animatieteam en druk op zoek zijn naar paaseitjes. Daarnaast is het waarschijnlijk heerlijk voorjaarsweer voor lange wandelingen in de natuur. Veel mensen vergeten namelijk hoe mooi Nederland soms kan zijn en hoe fijn het is om het tijdens het paasweekend weg te gaan in eigen land.

Boek een vakantiehuis voor Pasen 2022

Pasen valt in 2022 op de volgende data:
Op zondag 17 en maandag 18 april 2022 is het Eerste- en Tweede Paasdag. 

Ga bijv. een lang paasweekend weg van vrijdag 15 t/m dinsdag 19 april 2022.

Tips voor een weekend weg met Pasen

Als u het aan ons vraagt, is er niet veel nodig voor een fijne Pasen. Huur een knus vakantiehuis voor Pasen op een vakantiepark waar er voor iedereen wat te doen is, en u heeft al gegarandeerd een leuk weekend in het vooruitzicht. Terwijl de kinderen bezig gehouden worden door het animatieteam, kunt u even ontspannen. U kunt natuurlijk ook de tijd gebruiken om samen de paaseitjes te gaan zoeken en te genieten van het paasontbijt. Door het paasweekend weg te gaan, kom niet alleen u maar het hele gezin tot rust.

Boek nu uw paasweekend weg!

Voor een leuk weekendje weg met Pasen heeft BungalowSpecials de beste aanbiedingen voor u op een rij gezet. Er zit voor iedereen wel een leuke bestemming tussen. Gebruik de faciliteitsvoorkeuren aan de linkerkant en u vindt eenvoudig alle vakantieparken die geschikt zijn voor u en uw gezin! Waar wacht u nog op? Zoek en boek nu uw paasweekend weg!

Bekijk ook:
Christelijke vakantieparken