Vuurwerkvrije parken waar honden zijn toegestaan

Wil je de jaarwisseling in alle rust doorbrengen en met jouw hond op vakantie? Boek dan een van de vuurwerkvrije parken waar huisdieren meer dan welkom zijn
Let op: we kunnen niet garanderen dat er in de directe omgeving van het vakantiepark geen vuurwerk afgestoken wordt.

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Vuurwerkvrije parken waar honden zijn toegestaan

Wil je weg met Oud en Nieuw én met de hond? Dan is er natuurlijk niets fijner dan een vuurwerkvrij vakantiepark waar honden toegestaan zijn. Zo kun je samen met je trouwe viervoeter al het knalwerk ontvluchten. Geniet samen met de hond van een leuk en ontspannen Oud en Nieuw feestje op een vuurwerkvrij vakantiepark waar honden zijn toegestaan. Bekijk nu het hele aanbod op BungalowSpecials.

Tips voor vuurwerkvrije parken waar honden zijn toegestaan

BungalowSpecials biedt talloze mogelijkheden in Nederland en België aan voor een vakantie op een vuurwerkvrij park waar ook honden zijn toegestaan. Zo vier je vanuit een knus huisje samen met de hond Oud en Nieuw. Er zijn genoeg vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken tijdens Oud en Nieuw. Geen harde knallen om de oren, maar gewoon een heerlijke rustige avond. Geniet van familie en proost op het leven. De volgende dag begin je het nieuwe jaar goed met een heerlijk ontbijt op een vuurwerkvrij vakantiepark mét de hond.

Boek een vuurwerkvrij huisje met hond voor Oud en Nieuw

Maak je alvast klaar voor een heel gelukkig Nieuwjaar. De vuurwerkvrije vakantieparken waar honden zijn toegestaan zorgen ervoor dat je lekker weg kan met Oud en Nieuw en je de hond niet alleen thuis achter hoeft te laten. Zowel jij als de hond zullen een heerlijke slaapplek hebben. Boek nu jouw huisje bij een van de vele vuurwerkvrije parken en neem de hond lekker mee

Let op: Onze vuurwerkvrije vakantieparken doen hun uiterste best om jou een vakantie zonder vuurwerk te bezorgen. Wij kunnen echter geen garanties geven over de mate waarin individuele vakantiegangers het verbod op het gebruik van vuurwerk respecteren. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het vuurwerkverbod alleen geldt voor het terrein van het vakantiepark en niet voor de omliggende omgeving.  

Bekijk ook: alle vuurwerkvrije parken