Nabij Plopsa Indoor Hasselt

Lijkt het u ook zo leuk het attractiepark Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken en te overnachten in de buurt? BungalowSpecials heeft een ruim aanbod van bungalowparken in de buurt van dit overdekte attractiepark in België. Heerlijk ontspannen dus! Verblijf op maximaal 30 minuten rijden.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-9 van 9 beschikbare vakantieparken / campings Hasselt

Loading...

Hieronder vind je een selectie van nabijgelegen parken

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Plopsa Indoor Hasselt

Geniet van een korte vakantie met de kinderen in een bungalowpark nabij Plopsa Indoor Hasselt. Een uitje naar Plopsaland betekent een dag vol plezier! Als enige overdekte attractiepark in België is dit pretpark ook op een regenachtige dag een ideale uitvalsbasis. Plopsa Indoor Hasselt is het hele jaar geopend. Het themapark met een oppervlakte van maar liefst 10.000 m2 staat garant voor een leuke tijd. Op een bungalowpark nabij Plopsa Indoor Hasselt maakt u plezier met het hele gezin!

Tips voor bungalowparken nabij Plopsa Indoor Hasselt

Op BungalowSpecials.nl vindt u vele verschillende bungalowparken nabij Plopsa Indoor Hasselt waar u verzekerd bent van een geslaagde vakantie. Verblijf in een gezellig familiepark met een zwemparadijs en een animatieteam. Maak uitstapjes in de omgeving en sla uiteraard een bezoek aan het attractiepark niet over. Na een dag vol pret en adrenaline in het pretpark slaapt u heerlijk in het comfortabele bed van uw bungalow. Dankzij het ruime aanbod bungalowparken nabij Plopsa Indoor Hasselt vindt u altijd een accommodatie die goed bij u past.

Boek een bungalow nabij Plopsa Indoor Hasselt

Geniet van een plezierige vakantie nabij Plopsa Indoor Hasselt! Bekijk het ruime aanbod van bungalowparken en beleef een heerlijke tijd met de hele familie. Wandel rond op het park en waan u in de verrassende fantasiewereld van Plopsaland. Ontmoet uw tv-helden op het park en ga met de kinderen in de spannende Piratenbaan. Durft u aan boord te gaan van het vlot van de Woeste Zee? Bezoek ook zeker een van de vermakelijke shows zoals die van Bumba en Bumbalu die de meest dolle fratsen uithalen. Boek snel een bungalowpark nabij Plopsa Indoor Hasselt en profiteer van de beste aanbiedingen op BungalowSpecials!


Bekijk ook alle bungalowparken nabij:
Plopsaland De Panne
Plopsa Coo
Plopsa Indoor Coevorden