Center Parcs Winter Wonderland

Elk jaar weer verandert Center Parcs in een Winter Wonderland. De vakantieparken worden volledig omgetoverd met feestelijke versieringen, glinsterende lichtjes en volop winterse gezelligheid. Bij elk bungalowpark vinden er daarnaast winterse activiteiten plaats voor het hele gezin.

Gezocht op:

Verfijn zoekresultaat

Faciliteiten park
Faciliteiten accommodatie
Review park
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Soort accommodatie
Geschikt voor
Type bungalowpark
Regio
Kortingen
Ligging
Omgeving geschikt voor
Review accommodaties
Ligging accommodatie

Getoond: 1-10 van 25 beschikbare bungalowparken

Loading...
Huisdier Specials: de hond gratis mee zomervakantie

Getoond: 1-10 van 25 beschikbare bungalowparken

Center Parcs Winter Wonderland

Hoewel de winter soms koud en grauw aan kan voelen, weet Center Parcs de winter altijd een stuk leuker te maken. Tijdens de Center Parcs Winter Wonderland worden alle vakantieparken feestelijk versierd met gezellige lichtjes en versiering. Daarnaast worden er tal van leuke winteractiviteiten georganiseerd op de bungalowparken. 

Center Parc Winter Wonderland activiteiten

Op de vakantieparken van Center Parcs worden er tijdens Winter Wonderland tal van activiteiten georganiseerd. Zo is er een Kinder Winter Parade, worden de kinderen voorgelezen met winterse verhaaltjes, en zal er een Kinder Winter Workshop zijn. Daarnaast zijn er bungalowparken waar ook een Quiz Night voor de familie georganiseerd wordt, kunnen de kinderen geschminkt worden en is er zelf een Snow Globe.

Beleef Center Parcs Winter Wonderland

We kunnen niets anders zeggen dan dat er een magische sfeer hangt tijdens Winter Wonderland op de Center Parcs vakantieparken. Geniet tijdens de donkere dagen van wat extra gezelligheid. Kom in de winter naar Center Parcs en spendeer wat tijd samen.