Center Parcs Winter Wonderland

Elk jaar weer wordt Center Parcs omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. De vakantieparken worden volledig gehuld in feestelijke versieringen, glinsterende lichtjes en volop winterse gezelligheid. Daarnaast vinden er bij elk bungalowpark diverse speciale, winterse activiteiten plaats voor het hele gezin.

Gezocht op:

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Center Parcs Winter Wonderland

Hoewel de winter soms koud en grauw aan kan voelen, weet Center Parcs de winter altijd een stuk leuker te maken. Tijdens de Center Parcs Winter Wonderland worden alle vakantieparken feestelijk versierd met magische lichtjes en gezellige versiering. Daarnaast worden er tal van leuke winteractiviteiten georganiseerd op de bungalowparken. 

De Winter Wonderland activiteiten bij Center Parcs

Op de vakantieparken van Center Parcs worden er tijdens Winter Wonderland tal van speciale activiteiten georganiseerd. Zo is er een Escape Room, zijn er onverwachte winteroptredens, en zal er een Kids Winter Workshop zijn. Daarnaast zijn er bungalowparken waar ook een Quiz Night voor de familie georganiseerd wordt, kunnen de kinderen geschminkt worden en is er zelf een uitdagend klimparcours.

Beleef Center Parcs Winter Wonderland

We kunnen niets anders zeggen dan dat er een magische sfeer hangt tijdens Winter Wonderland bij Center Parcs vakantieparken. Geniet tijdens de donkere dagen van wat extra gezelligheid. Kom deze winter naar een Center Parcs vakantiepark en geniet van magische en warme momenten samen!