Nabij een manege

Wanneer u van paarden houdt, is er niets fijner dan te kunnen paardrijden tijdens de vakantie. Zorgeloos genieten van een heerlijke rit in een prachtige omgeving. Hier vindt u vakantieparken met paarden of bij een manege. Waar wacht u nog op? Spring in het zadel en draaf ervandoor!

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-10 van 206 beschikbare bungalowparken

Loading...
Roompot Kustpark Texel
Goed7,3

Roompot Kustpark Texel

Nederland
Noord-Holland
De Koog
  • Nabij Noordzeestrand in bruisende badplaats
  • Typisch Texelse attracties en specialiteiten
  • Zwemparadijs
Huisdier Specials
Buitenhof De Leistert
Zeer goed8,2

Buitenhof De Leistert

Nederland
Limburg
Roggel
Award-winnaar
  • Ervaar de ultieme luxe
  • Het ideale park voor de hele familie
  • Slaap in mooie vakantieboerderij
Friesland

Getoond: 1-10 van 206 beschikbare bungalowparken

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

Nabij een manege

Ook bij BungalowSpecials hebben we paardenliefhebbers in het team! En daarom weten wij maar al te goed hoe fijn het kan zijn om te kunnen paardrijden tijdens de vakantie. Natuurlijk is het niet de normaalste zaak van de wereld dat een vakantiepark paarden heeft. Gelukkig zijn er wel een klein aantal vakantieparken met een manege of met een manege in de buurt. 

Vakantieparken met een manege

Voor een heerlijke rit met paarden gaat u naar een van de bungalowparken die aangeboden wordt op deze pagina. Het is de ideale vakantiebestemming voor paardenliefhebbers. U stapt de deur van uw huisje uit, loopt richting de manege van het vakantiepark en stapt zo in het zadel! Met de prachtige omgevingen geniet u van de mooiste ritten.

Hier vindt u de beste vakantieparken met paarden

Of er nu een manege op het bungalowpark aanwezig is, of dat het een klein stukje lopen is... De paardenliefhebbers kunnen hun hart bij deze vakantieparken ophalen! Neem het van ons aan, er zijn prachtige ruiterpaden rondom deze vakantieparken. Ga eropuit met de paarden tijdens u vakantie en geniet van de ervaringen. Boek snel uw vakantiepark met manege.