0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Zomervakantie last minute top 20

Kies een last minute bungalow uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Luxemburg. De zomervakantie gaat een onvergetelijke tijd worden als u een last minute aanbieding in de zomervakantie boekt! Dit is extra voordelig en u hoeft pas op het laatste moment te kiezen. Wilt u zonnen aan de kust of in een mooi heuvelachtig landschap verblijven? Het kan allemaal! Bekijk het aanbod van BungalowSpecials.nl en zoek een last minute bungalow voor de zomervakantie uit.

Data zomervakantie 2018

Noord-Nederland: 21 juli t/m 2 september 2018
Midden-Nederland: 14 juli t/m 26 augustus 2018
Zuid-Nederland: 7 juli t/m 19 augustus 2018

Tips voor last minute bungalows in de zomervakantie

Kom na een leuke dag in de omgeving terug in uw last minute bungalow in de zomervakantie. Geniet in het zonnetje op het terras van uw vakantiehuisje en laat de kinderen spelletjes doen met het recreatieteam. Drink een verkoelend drankje en ontspan nog even in de zon. Geen dure vakanties meer, maar boek een last minute bungalow in de zomervakantie. Extra voordelig en leuk voor het hele gezin! Roetsj van de glijbaan in het zwembad en ontspan tot 's avonds laat op uw terras.

Boek een last minute bungalow in de zomervakantie

BungalowSpecials.nl heeft de last minute aanbiedingen voor de zomervakantie op een rijtje gezet. Zoek iets uit en beleef uw leukste vakantie ooit. Wilt u liever een bungalow in het Sauerland, een vakantiehuisje aan de Nederlandse kust of overnachten in een bungalow in de Ardennen? Er zijn genoeg mogelijkheden voor last minute zomervakanties in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Last Minute Schoolvakanties

Zomervakantie last minute top 20

Zin om tijdens de zomervakantie last minute weg te gaan? Boek een last minute bungalow uit onze top 20 last minutes in de zomervakantie.