Bungalow bouwvakvakantie 2022

Kijkt u ook zo uit naar een vakantie met het hele gezin? Of bent u gebonden aan de bouwvak? Speciaal voor u hebben wij de leukste vakantieparken op een rijtje gezet! Verblijf tijdens de bouwvakvakantie op een heerlijke bestemming dicht bij huis of zoek het wat verder weg.

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Bungalow bouwvakvakantie 2022

Wanneer u tijdens de bouwvak in een bungalow of vakantiehuis wilt verblijven, bent u bij BungalowSpecials op het juiste adres. Boek een fijn vakantiehuisje of een leuke bungalow voor de bouwvakvakantie en geniet met het hele gezin, vrienden of uw partner van een onvergetelijke zomervakantie tijdens de bouwvak, bijvoorbeeld aan de kust of midden in de natuur.

Op vakantie tijdens de bouwvak

In Nederland bestaat geen officieel verplichte bouwvakvakantie meer. Echter zijn er veel bedrijven in Nederland die zich wel aan deze periode houden. De bouwvak zomervakantie op de volgende data:

Regio Noord: 1 augustus t/m 19 augustus 2022
Regio Midden: 25 juli t/m 12 augustus 2022
Regio Zuid: 8 augustus t/m 26 augustus 2022 

Goedkope vakantie tijdens de bouwvak

De bouwvakvakantie is een van de drukste vakantieperiodes. Toch hoeft uw vakantie tijdens de bouwvak niet altijd duur te zijn. Om u zo goed mogelijk te voorzien van het aanbod, hebben wij alle vakantieparken op een rijtje gezet met o.a. de beste last minutes voor de bouwvak. Boek snel één van de leuke aanbiedingen voor een bungalow of vakantiehuisje en geniet met het hele gezin van een goedkope vakantie tijdens de bouwvak.