Nabij Walibi Holland

Ga een spannend weekend tegemoet in Walibi Holland en blijf nabij het pretpark slapen. Deze bungalowparken liggen nabij Walibi Holland, op maximaal 30 minuten rijden. Durven jullie het aan?

Verfijn zoekresultaat

Faciliteiten park
Faciliteiten accommodatie
Review park
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Soort accommodatie
Geschikt voor
Type bungalowpark
Regio
Kortingen
Ligging
Omgeving geschikt voor
Review accommodaties
Ligging accommodatie

Getoond: 1-10 van 13 beschikbare bungalowparken in Biddinghuizen

Loading...

Hieronder vindt u een selectie van nabijgelegen vakantieparken

Huisdier Specials: de hond gratis mee zomervakantie

Getoond: 1-10 van 13 beschikbare bungalowparken

Nabij Walibi Holland

Ga met de kids naar Walibi Holland en beleef een heerlijke tijd! Met meer dan 40 attracties en shows laat u zich meevoeren door snelheid en geluid. BungalowSpecials.nl heeft speciaal voor u een groot aanbod van bungalowparken geselecteerd nabij Walibi Holland. Spetter in een van de waterattracties of geniet van een prachtig uitzicht vanuit het reuzenrad. En sinds 2012 heeft Walibi Holland een nieuwe attractie. In Club Psyke 5D Experience beleeft u een spectaculair avontuur met sensationele effecten. In 2013 is Walibi Holland vanaf 30 maart geopend. Heeft u al zin gekregen om naar Walibi Holland te gaan? Boek dan nu een verblijf op een bungalowpark nabij Walibi Holland en geniet extra lang!

Tips voor bungalows nabij Walibi Holland

Walibi Holland is een plezier voor jong en oud. Of u nu komt voor de spanning en sensatie of juist met de kleintjes? Voor iedereen is een dag in Walibi Holland een genot! Geef uw bezoek een extra dimensie met de festivals. Bezoek bijvoorbeeld de Summer Nights met bijzondere vuurwerkshows of griezel dit jaar weer mee met de Halloween Fright Nights. Met het brede aanbod van bungalowparken nabij Walibi Holland van BungalowSpecials.nl bent u verzekerd van een fijne vakantie. Kies bijvoorbeeld voor Landal Waterparc Veluwemeer waar u geniet van verschillende watersporten op het Veluwemeer. Of verblijf op Molecaten Park Flevostrand met eigen zandstrand.

Boek een bungalow nabij Walibi Holland

Kijk snel op BungalowSpecials.nl welk vakantiepark nabij Walibi Holland aan uw wensen voldoet! Bezoek tijdens uw weekendje weg of langere vakantie Lelystad of ga een dagje winkelen in Bataviastad. Na een heerlijke dag in het pretpark of in de omgeving komt u helemaal tot rust in uw comfortabele bungalow. Geniet van een plezierige tijd met het hele gezin en boek nu het bungalowpark nabij Walibi Holland van uw keuze.