Nabij Phantasialand

Phantasialand is een veelzijdig attractiepark in Brühl. Een plaatsje net over de grens bij Venlo! Beleef met het hele gezin veel plezier in dit attractiepark met verschillende thema's. Overnacht ideaal nabij Phantasialand in een veelzijdige bungalow. De vakantieparken liggen max. 1 uur van Phantasialand rijden.

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Phantasialand

Zin in een korte vakantie in Duitsland met de kinderen? Boek dan een heerlijk verblijf nabij attractiepark Phantasialand! Dit avontuurlijke park vindt u in Brühl, een uurtje rijden vanaf de grens bij Venlo. Ontdek het veelzijdige landschap in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, bezoek pittoreske plaatsjes in de omgeving en ga een dagje naar Phantasialand met het hele gezin. In dit avonturenpark vindt u diverse werelden met elk een eigen thema. Waan u in Chinese sferen in Chinatown en ontdek ook het kleurrijke Mexico.

Tips voor bungalowparken nabij Phantasialand

Beleef volop plezier in Phantasialand en boek een bungalowpark in de buurt! Maak van uw dagje in het attractiepark een uitgebreid weekendje weg of korte vakantie. Een dagje Phantasialand is zeker aan te raden!

Boek een bungalowpark nabij Phantasialand

Bekijk snel het aanbod van bungalowparken nabij Phantasialand en beleef een geweldige vakantie met het hele gezin. Weet u al naar welk bungalowpark uw voorkeur uit gaat? BungalowSpecials heeft de beste aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Maak een ritje in de spannende achtbanen, geniet van de gezelligheid op het bungalowpark en kom even helemaal tot rust in de veelzijdige natuur van Nordrhein-Westfalen. Slaap je toch liever in een hotel? Neem dan een kijkje bij onze zusterorganisatie HotelSpecials om bij Phantasialand een hotel te boeken.

Bekijk alle bungalows in Zuid-Limburg