Nabij Bobbejaanland

Beleef een leuke dag in attractiepark Bobbejaanland en ga er gelijk een weekend op uit met uw gezin, familie of partner. BungalowSpecials heeft een breed aanbod aan bungalows nabij Bobbejaanland waar u heerlijk geniet van vele faciliteiten. Verblijf op niet meer dan 30 minuten rijden.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-2 van 2 beschikbare vakantieparken / campings Kasterlee

Loading...

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Bobbejaanland

Ga met het hele gezin naar het attractiepark Bobbejaanland en beleef een geweldige tijd! Dit pretpark lig in het Belgische Lichtaart en biedt u tal van attracties voor een onvergetelijke dag. Stap in een van de achtbanen, kies voor een Thrill Ride of beleef waterpret in een van de wildwaterbanen. Na een leuke dag komt u helemaal bij op een bungalowpark nabij Bobbejaanland. Het park is geopend van april tot en met augustus 2013.

Tips voor bungalows nabij Bobbejaanland

Wilt u een of meerdere dagen naar Bobbejaanland? Kies dan voor een bungalow nabij Bobbejaanland. Op BungalowSpecials.nl vindt u diverse bungalowparken die op korte afstand van het attractiepark liggen. Om uw verblijf helemaal compleet te maken kiest u voor een park met extra veel faciliteiten, zoals Sunparks Kempense Meren of Park Molenheide.


Boek een bungalow nabij Bobbejaanland

BungalowSpecials.nl biedt een ruime keuze aan bungalowparken nabij Bobbejaanland. Op deze veelzijdige parken bent u verzekerd van een heerlijk verblijf. Kies een park dat aan uw wensen voldoet, boek een van de voordelige aanbiedingen en de voorpret kan beginnen! Na een leuke dag in Bobbejaanland praat u onder het genot van een drankje nog even bij in uw comfortabele bungalow nabij Bobbejaanland.