Libéma

Een vakantie tussen de dieren. Dat kan alleen bij de Libéma vakantieparken. Ga naar Vakantiepark Dierenbos, Lake Resort Beekse Bergen, of het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Ervaar het rijk der dieren en ga op avontuur met de kinderen. Een vakantie bij een Libéma vakantiepark is er eentje om nooit te vergeten.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-3 van 3 beschikbare vakantieparken / campings

Loading...

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Libéma

Eén van de leukste ketens in ons assortiment is Libéma Vakantieparken. Onder de parken van Libéma vallen namelijk Vakantiepark Dierenbos, Lake Resort Beekse Bergen, en het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Bij alle Libéma vakantieparken staat een vakantie tussen de dieren dus centraal. De kleine rangers voelen zich hier helemaal thuis!

Dierenliefhebbers gaan naar een Libéma vakantiepark

Alle vakantieparken van Libéma beschikken over meerdere kinderboerderijen waar de kinderen mee mogen helpen met het verzorgen van de dieren. Daarnaas zijn alle vakantiehuisjes helemaal op het thema aangepast. Zo kunt u slapen in een Fazanten bungalow of een Herten bungalow! Bij Safari Resort Beekse Bergen verblijft u zelfs op z'n Afrikaans midden op de Savanne tussen de olifanten en de giraffen! Kan het nog toffer?!

Boek een verblijf op een van de Libéma vakantieparken

Het is een vakantie die u een keer mee wil maken samen met de kinderen. De kinderen kunnen hun geluk niet op met het dierenrijk om hen heen! En het mooiste is dat u bij BungalowSpecials vaak korting krijgt op een vakantie bij de Libéma parken! Kijk daarom snel verder en boek een van deze leuke gezinsvakanties om nooit te vergeten.