0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per accommodatie
-

Vul de velden in of sleep.

Kortingen
Klantwaardering park
Ligging op
Bungalowparkfaciliteiten
+ Toon meer opties
Type bungalowpark
Omgeving geschikt voor
In de buurt te vinden
Bungalowparken per regio
Klantwaardering Accommodaties
Soort accommodatie
Faciliteiten accommodatie
+ Toon meer opties
Type accommodatie
Ligging accommodatie
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
+ Toon meer opties

Libéma Vakantieparken

Eén van de leukste ketens in ons assortiment is Libéma Vakantieparken. Onder de parken van Libéma vallen namelijk Vakantiepark Dierenbos, Vakantiepark Beekse Bergen, en het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Bij alle Libéma vakantieparken staat een vakantie tussen de dieren dus centraal. De kleine rangers voelen zich hier helemaal thuis!

Dierenliefhebbers gaan naar een Libéma vakantiepark

Alle vakantieparken van Libéma beschikken over meerdere kinderboerderijen waar de kinderen mee mogen helpen met het verzorgen van de dieren. Daarnaas zijn alle vakantiehuisjes helemaal op het thema aangepast. Zo kunt u slapen in een Fazanten bungalow of een Herten bungalow! Bij Safari Resort Beekse Bergen verblijft u zelfs op z'n Afrikaans midden op de Savanne tussen de olifanten en de giraffen! Kan het nog toffer?!

Boek een verblijf op een van de Libéma vakantieparken

Het is een vakantie die u een keer mee wil maken samen met de kinderen. De kinderen kunnen hun geluk niet op met het dierenrijk om hen heen! En het mooiste is dat u bij BungalowSpecials vaak korting krijgt op een vakantie bij de Libéma parken! Kijk daarom snel verder en boek een van deze leuke gezinsvakanties om nooit te vergeten. 

Libéma vakantieparken

Libéma Vakantieparken

Een vakantie tussen de dieren. Dat kan alleen bij de Libéma vakantieparken. Ga naar Vakantiepark Dierenbos, Vakantiepark Beekse Bergen, of het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Ervaar het rijk der dieren en ga op avontuur met de kinderen. Een vakantie bij een Libéma vakantiepark is er eentje om nooit te vergeten.

Getoond: 1-3 van 3 beschikbare bungalowparken

Vakantiepark Beekse Bergen Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /

gratis

  • In de buurt van de Efteling
  • Op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen
  • AttractiePas: Gratis en onbeperkt toegang tijdens uw verblijf tot 7 dagattracties!
Bekijk park
Vakantiepark Dierenbos Aanbevolen Dit bungalowpark wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en service. De aanbeveling is gebaseerd op de mening van onze ervaren medewerkers én onze gasten.
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Safari Resort Beekse Bergen Nieuw! Dit park is nieuw in het veelzijdige assortiment van BungalowSpecials!
« Vorige foto Volgende foto » /
Bekijk park
Huisdier gratis mee bungalow BungalowSpecials