Verfijn zoekresultaat

Landen
Faciliteiten park
Faciliteiten accommodatie
Review park
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Soort accommodatie
Geschikt voor
Type bungalowpark
Regio
Ligging
Omgeving geschikt voor
Review accommodaties
Ligging accommodatie

Libéma

Eén van de leukste ketens in ons assortiment is Libéma Vakantieparken. Onder de parken van Libéma vallen namelijk Vakantiepark Dierenbos, Vakantiepark Beekse Bergen, en het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Bij alle Libéma vakantieparken staat een vakantie tussen de dieren dus centraal. De kleine rangers voelen zich hier helemaal thuis!

Dierenliefhebbers gaan naar een Libéma vakantiepark

Alle vakantieparken van Libéma beschikken over meerdere kinderboerderijen waar de kinderen mee mogen helpen met het verzorgen van de dieren. Daarnaas zijn alle vakantiehuisjes helemaal op het thema aangepast. Zo kunt u slapen in een Fazanten bungalow of een Herten bungalow! Bij Safari Resort Beekse Bergen verblijft u zelfs op z'n Afrikaans midden op de Savanne tussen de olifanten en de giraffen! Kan het nog toffer?!

Boek een verblijf op een van de Libéma vakantieparken

Het is een vakantie die u een keer mee wil maken samen met de kinderen. De kinderen kunnen hun geluk niet op met het dierenrijk om hen heen! En het mooiste is dat u bij BungalowSpecials vaak korting krijgt op een vakantie bij de Libéma parken! Kijk daarom snel verder en boek een van deze leuke gezinsvakanties om nooit te vergeten. 

Libéma

Een vakantie tussen de dieren. Dat kan alleen bij de Libéma vakantieparken. Ga naar Vakantiepark Dierenbos, Vakantiepark Beekse Bergen, of het ultieme Safari Resort Beekse Bergen. Ervaar het rijk der dieren en ga op avontuur met de kinderen. Een vakantie bij een Libéma vakantiepark is er eentje om nooit te vergeten.

Getoond: 1-3 van 3 beschikbare bungalowparken

Vakantiepark Beekse Bergen maakt deel uit van een uniek recreatiegebied dat is omgeven door water en groen. Vanaf het park vaart u gratis over naar het zandstrand en...

7,5 375 beoordelingen

gratis

  • Op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen
  • AttractiePas: Gratis en onbeperkt toegang tijdens uw verblijf tot 6 dagattracties!
  • Baby Special
Kies reisperiode voor beschikbare prijzen

Alleen in Beekse Bergen ervaart u het ultieme safarigevoel op Nederlandse bodem. Geïnspireerd door de Afrikaanse natuur en cultuur, beleeft u hier de savanne van...

8,6 15 beoordelingen

gratis

  • Een unieke ervaring
  • Slapen tussen bijzondere dieren
  • Baby Special
Kies reisperiode voor beschikbare prijzen

Aan de rand van ’s-Hertogenbosch beleeft u een heerlijke vakantie tussen tal van bosdieren. Op dit park spelen zij de hoofdrol en worden gasten in stijl verwend.

7,6 242 beoordelingen

gratis

  • Verblijf tussen de dieren!
  • Nieuw: natuurspeeltuin 2400m2
  • Baby Special
Kies reisperiode voor beschikbare prijzen
Last minute zomervakantie augustus 2019 BungalowSpecials

Getoond: 1-3 van 3 beschikbare bungalowparken