Nabij Wunderland Kalkar

Kies voor een topvakantie en bezoek het Duitse attractiepark Wunderland Kalkar! Dankzij de nabijgelegen bungalowparken kunt u na een dagje genieten naar uw eigen bungalow voor een heerlijke verblijf. Bekijk ons aanbod nabij Wunderland Kalkar op maximaal 1 uur rijden.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-8 van 8 beschikbare vakantieparken / campings Kalkar

Loading...

Hieronder vind je een selectie van nabijgelegen parken

Exclusieve deals - Speciaal uitgezocht voor jou

Dagelijks met zorg door ons geselecteerd

Nabij Wunderland Kalkar

Beleef een geweldige vakantie met het hele gezin op een bungalowpark nabij Wunderland Kalkar. Dit familiepark ligt in het Duitse Kalkar, niet ver over de grens bij Nijmegen. Het park is geopend van april tot en met 3 november 2013. U heeft de keuze uit tal van attracties voor zowel jong als oud. Maak een ritje in de wildwaterbaan, laat de kids zich uitleven in Jungle Town en woon een leuke show in Kernie’s Theater bij. Een bezoek aan Wunderland Kalkar is onvergetelijk!

Tips voor bungalows bij Wunderland Kalkar

Voor een bezoek aan Wunderland Kalkar bent u op een bungalowpark in Gelderland aan het juiste adres. U bevindt zich dan op slechts een half uurtje rijden van het pretpark. Kies bijvoorbeeld voor Resort De Zeven Heuvelen in Groesbeek of het veelzijdige DroomPark Hooge Veluwe. Bekijk snel alle bungalowparken nabij Wunderland Kalkar en boek uw welverdiende vakantie.

Boek een bungalow nabij Wunderland Kalkar

BungalowSpecials.nl biedt een ruime keuze aan bungalowparken nabij Wunderland Kalkar. Kies een park dat aan uw wensen voldoet en profiteer van voordelige aanbiedingen. Ontdek de achtbanen en kom na een dag in het pretpark tot rust in uw comfortabele bungalow. Met een bungalowpark nabij Wunderland Kalkar bent u verzekerd van een plezierige tijd met het hele gezin!