0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Verfijn zoekresultaat

Landen
Prijs per accommodatie
-

Vul de velden in of sleep.

Kortingen
Klantwaardering park
Ligging op
Bungalowparkfaciliteiten
Type bungalowpark
Omgeving geschikt voor
Bungalowparken per regio
Klantwaardering Accommodaties
Soort accommodatie
Faciliteiten accommodatie
Type accommodatie
Ligging accommodatie
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers

Bungalowparken nabij Walibi Belgium

Walibi Belgium ligt in het Belgische Wavre, op korte afstand van Brussel. Beleef een plezierige tijd met de hele familie in dit pretpark en kom daarna helemaal tot rust in uw eigen comfortabele bungalow. Laat in het attractiepark de adrenaline stromen in meer dan 40 attracties! Ervaar de ijzingwekkende loopings in de super-rollercoaster Vampire en geniet met het gezin in het 4D Theater Spongebob. Walibi Belgium is vanaf 30 maart 2013 weer geopend. Boek snel een bungalowpark nabij Walibi Belgium en geniet van een heerlijke vakantie!

Tips voor bungalows nabij Walibi Belgium

Op BungalowSpecials.nl vindt u een breed aanbod van vakantieparken nabij Walibi Belgium. Boek bijvoorbeeld een verblijf op Park Molenheide in Belgisch Limburg. Op dit park vermaakt u zich opperbest in het zwemparadijs dat bestaat uit 4 zwembaden en ontdekt u herten en reeën in het aangrenzende Wild- en Wandelpark. Ook Domaine Les Gaux is een aanrader, dit park ligt in de Maasvallei op ongeveer een uurtje rijden van Walibi Belgium. Na een leuke dag in Walibi Belgium komt u lekker bij met een verfrissend drankje in de door u gekozen bungalow.

Boek een bungalow nabij Walibi Belgium

Kijk op BungalowSpecials.nl en maak uw keuze uit het veelzijdige aanbod van bungalowparken nabij Walibi Belgium! Kies voor een luxe of rustgevend bungalowpark nabij het attractiepark en beleef geweldige dagen. Ook een uitstapje naar de veelzijdige stad Brussel is zo gemaakt. Boek nu een bungalow nabij Walibi Belgium en u bent er even helemaal tussenuit!

Bekijk alle
bungalows in de Belgische Ardennen
nabij Walibi Belgium

Bungalowparken nabij Walibi Belgium

Bungalowparken nabij Walibi Belgium

Maak er een onvergetelijke verblijf van in het avontuurlijke Walibi Belgium! Beleef een geweldige tijd in de leukste attracties op dit gezellige pretpark. Bekijk het aanbod van BungalowSpecials.nl en kies uw ideale park uit nabij Walibi Belgium.

Getoond: 1-3 van 3 beschikbare bungalowparken

Last minutes