0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Bescherming persoonsgegevens

U bent op zoek naar die ene vakantie waar u zo lang naar hebt uitgekeken. En dan gaat u die vakantie ook boeken en dan vragen wij uw persoonlijke gegevens. Dan wilt u natuurlijk weten wat er met die gegevens gaat gebeuren. Dat vertellen wij u graag. De website BungalowSpecials.nl is eigendom van en wordt aangeboden en beheerd door Bugnalow Booker B.V. (dat noemen wij hierna: Bunglaow Booker, wij, ons of onze). Wij respecteren en beschermen de privacy van u als gebruiker van onze website www.bungalowspecials.nl. Wanneer u op zoek bent naar uw vakantie op onze website, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij uw een optimale dienstverlening kunnen geven. In dit privacybeleid leggen wij u uit welke gegevens we verzamelen en wat we met deze gegevens doen. 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Wanneer u gebruik maakt van de Website, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verzamelen:

  • Naam, emailadres, telefoonnummer en betaalmethode (plaatsen van een reservering via de Website);
  • Uw persoonlijke voorkeuren (optioneel);
  • E-mailadres (aanmelden voor onze nieuwsbrief);
  • IP-adres, browsersoftware, besturingssysteem en de tijd en datum waarop de Website wordt bezocht door middel van cookies (voor meer informatie verwijzen wij naar ons Cookie statement);
  • E-mailadres en de overige persoonsgegevens die u per mail of via het contactformulier aan ons verstrekt. 

Voor welke doeleinden verwerken wij uw persoonsgegevens?

Wij kunnen uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:

  • Om uw reserveringen te verwerken en u te voorzien van informatie over uw reservering, reserveringsbevestigingen en beoordelingen.
  • U te informeren over onze diensten en producten, indien u u hebt aangemeld voor de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Dan kunt u altijd uitschrijven door op de knop afmelden te klikken onder aan iedere nieuwsbrief
  • Voor marktonderzoek en om gebruikersgedrag statistisch te analyseren (bijvoorbeeld door de gegevens te analyseren die wij hebben verkregen door uw bezoek aan de Website). 
  • In het kader van kwaliteitsbewaking kunnen wij telefoongesprekken opnemen die met onze service desk medewerkers worden gevoerd. Wij zullen u altijd vooraf informeren indien wij een telefoongesprek opnemen. 
  • Voor het afhandelen van klachten en geschillen, het uitvoeren van audits en het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

Ons uitgangspunt is dat wij uw persoonsgegevens niet met derden delen, tenzij wij hier een goede reden voor hebben. Ten behoeve van een juiste verwerking van de reservering is het in sommige gevallen noodzakelijk om uw reserveringsgegevens aan onze partners door te geven. Deze partners, waaronder Travelscape LLC, EAN.com en de direct aan deze partners gelieerde bedrijven, wenden je gegevens enkel aan voor de communicatie naar het vakantiepark met betrekking tot de gemaakte reservering. In overeenstemming met onze wettelijke verplichting, sluiten wij bewerkersovereenkomsten met partners en overige derden die wij inschakelen. Verder kunnen wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken om te voldoen aan wet- en regelgeving of in het kader van juridische procedures, een gerechtelijk bevel of ander dwangbevel.

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

In overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving hebben wij adequate technische en organisatorische maatregelen getroffen om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen. Wij slaan de persoonsgegevens die wij verwerken op in een veilige database die wordt beschermd door technische toegangscontroles. Daarnaast bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.

Uw rechten

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens kunt u een verzoek doen om inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wanneer u inzage vereist van de persoonsgegevens, krijgt u deze in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm overhandigd. U kunt een dergelijk gemotiveerd verzoek – onder vermelding van uw volledige naam - bij ons indienen per email aan info@bungalowspecials.nl. Wij nemen binnen vier weken na ontvangst van een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van persoonsgegevens contact met u op.

Meer informatie of vragen?

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Heb u nog vragen of wil u meer informatie over ons privacy beleid? Neem dan gerust contact met ons op.