0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Laagste prijsgarantie

BungalowSpecials.nl biedt de laagsteprijsgarantie, speciaal voor u. Dit betekent dat u gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor een aanbieding op onze website. Deze laagsteprijsgarantie is afgesproken met de bungalowparken die bij ons zijn aangesloten en wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht u dezelfde aanbieding elders toch goedkoper aantreffen, dan betalen wij u het verschil terug.

Voorwaarden

De laagsteprijsgarantie geldt alleen als de boekingsvoorwaarden gelijk zijn. Hierbij wordt uitgegaan van de totale reissom bij hetzelfde bungalowpark (exclusief onze reserveringskosten). De volgende onderdelen zijn daarbij identiek:

  • de aankomstdatum
  • het accommodatietype
  • de reisduur
  • de betalingsvoorwaarden
  • het aantal personen

Mocht u onverhoopt een lagere prijs hebben gevonden en reeds bij ons hebben geboekt, dan verzoeken we u dit binnen 24 uur na boeking telefonisch via 0900-77 32 425 (10 ct. p/m) of via het contactformulier ons te melden. Het is noodzakelijk dat het verschil in prijs ook daadwerkelijk beschikbaar en boekbaar is.

Dus zoek niet verder en boek bij BungalowSpecials.nl!

Het team van BungalowSpecials.nl

Bekijk de beloftes van BungalowSpecials.nl

Contact

Voor vragen over het maken van een reservering of specifieke wensen, lees dan onze 
veelgestelde vragen
.

Staat uw vraag er niet tussen; wilt u een reservering maken of wijzigen? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Tips ontvangen wij ook graag. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Contactformulier
Veelgestelde vragen
Deel uw mening/ervaring!
Beoordeel ons op TrustPilot

Belofte BungalowSpecials.nl