0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

BungalowSpecials.nl krijgt Duitse zusterwebsite FerienparkSpecials.de

Haarlem, 03 oktober 2013 – Vandaag ziet de gloednieuwe Duitse boekingswebsite FerienparkSpecials.de het licht. Hierdoor kunnen ook onze oosterburen vanaf heden kennismaken met het veelzijdige aanbod van BungalowSpecials. Ze staat – net als zusterwebsite BungalowsSpecials.nl – in het teken van eenvoudig, goedkoop en snel boeken van bungalowpark-aanbiedingen in binnen- en buitenland. Hierbij staan klantvriendelijkheid, gebruiksgemak en een ruime keuze voorop.

Maatgerichte focus op de Duitse consument

FerienparkSpecials.de maakt het voor Duitse vakantieliefhebbers mogelijk om gebruik te maken van onze scherpe prijzen, topbestemmingen en service. Hierbij wordt ingespeeld op hun specifieke wensen op het gebied van accommodatietypes, verblijfslocaties etc. Zo is ons huidige aanbod o.a. gericht op heerlijke kustvakanties op Nederlandse en Belgische parken aan zee en in uitgestrekte bosgebieden. Dit assortiment wordt dagelijks uitgebreid met vakantieparken in Duitsland, Nederland, België en Luxemburg. Uiteraard biedt FerienparkSpecials.de ook een duidelijk overzicht met accommodatieomschrijvingen, plattegronden en beoordelingen van bezoekers die op een door hen gekozen bungalowpark hebben overnacht.

Over FerienparkSpecials.de

FerienparkSpecials.de maakt gebruik van de expertise en ervaring waarmee haar Nederlandse zusterlabel BungalowSpecials.nl is uitgegroeid tot één van de best bezochte boekingssites van Nederland met 200.000 unieke bezoekers per maand. Beide websites zijn onderdeel van Bungalow Booker B.V dat in 2005 is opgericht. Vanuit deze onderneming werken FerienparkSpecials.de, BungalowSpecials.nl en BungalowSpecials.be nauw samen met meer dan 500 bungalowparken in Duitsland, de Benelux en Frankrijk. Samen met zusteronderneming Hotel Booker B.V. heeft zij 110 medewerkers in dienst. Beide ondernemingen realiseerden in 2012 samen 470.000 boekingen.