BungalowSpecials.nl genomineerd voor Zoover Awards 2013

Haarlem, 25 maart 2013 – Dit jaar beloont Zoover de reisbranche voor de 5e keer met de Zoover Awards in een aantal categorieën. Dit jaar is BungalowSpecials.nl genomineerd voor de categorie ‘Vakantiehuizen’.

U bepaalt!
Via de online stemronde op zooverawards.nl bepaalt u als consument wie de awards in ontvangst mogen nemen. De deelnemende organisatie met de meeste stemmen krijgt de titel favoriet in zijn categorie. Uiteraard wil BungalowSpecials.nl graag aanspraak maken op de titel ‘Beste vakantiehuizen’.

Stem en win

U bepaalt dus wie de Zoover Awards uiteindelijk ontvangen. Bovendien worden er onder de stemmers prachtige prijzen verloot! Stem op BungalowSpecials.nl en u maakt kans op onder andere een tablet of een reischeque.

Breng nu uw stem uit! De stemronde sluit op 7 april 2013.

Over BungalowSpecials.nl
BungalowSpecials.nl is opgericht in 2005 en onderdeel van Bungalow Booker B.V. Met meer dan 500 bungalowparken in de Benelux en Duitsland beschikt zij over een uitgebreid aanbod dat dagelijks groeit. De missie is om van korte vakanties en uitstapjes een belevenis te maken.

Ook BungalowSpecials.be en het zusterbedrijf Hotel Booker B.V. proberen deze missie te waarborgen. Hotel Booker B.V. beheert de labels HotelSpecials.nl en HotelSpecials.be. Sinds 2006 is er ook een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se. In 2012 realiseerden alle labels in totaal 470.000 transacties met ruim 110 medewerkers.