0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Werken bij BungalowSpecials.nl

Jobs BungalowSpecials

Specialisten werken samen bij BungalowSpecials

Werken voor BungalowSpecials betekent werken voor een innovatief dynamisch en snel groeiend bedrijf met inspirerende collega’s. Wij werken samen met ruim 700 bungalowparken in 8 landen verspreid over Europa. Wij –zijn vakantieliefhebbers die onze bezoekers ondersteunen bij het vinden van een speciale bungalowvakantie. Om dit te kunnen bereiken, zijn we dagelijks bezig met wat we het liefste doen: de leukste parken en bestemmingen van Europa aanbieden tegen hoge kortingen. Ben jij de juiste persoon om bijdragen aan iets speciaals voor de klant en ons bedrijf? Dan ben je bij BungalowSpecials op het goede beste adres. Onze bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht. Samen met onze zusterbedrijven Hotel Booker B.V. (bekend van de boekingswebsite Hotelspecials) en GiftFor2 B.V. beschikken we over 150 ijverige werknemers.

Wil je onderdeel zijn van een indrukwekkende groep jonge talenten die samen de markt in de reisbranche veroveren? Sluit je aan bij ons team en profiteer van een uitstekende sfeer en een inspirerende uitdaging. Maar ook van maandelijkse massages, iedere week een vrijdagmiddagborrel, leuke teamuitjes en overige uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Zie voor het hele overzicht aan vacatures van BungalowSpecials en onze zusterondernemingen onze vacaturepagina op onze overkoepelende website BookerZzz.com.