...wij de zusteronderneming zijn van HotelSpecials?

HotelSpecials betrouwbaar

Waarschijnlijk denkt u nu: “Ah! Dat is natuurlijk vrij logisch gezien de naam!” Veel mensen leggen niet gelijk de link, maar in principe zijn wij de bungalowversie van HotelSpecials.

Hoe zit dat dan precies?

HotelSpecials is in 2002 opgericht door Nick Stals en Remco Hofstede. Toen bleek dat HotelSpecials een succesformule had, was het twee jaar later een eenvoudige beslissing om hetzelfde concept te lanceren voor bungalowparken. Dit houdt niet in dat wij onder het label van HotelSpecials vallen, maar dat we het kleine zusje van HotelSpecials zijn. Beide labels vallen namelijk onder het moederconcern BookerZzz. Zo hebben we wel dezelfde IT-afdeling, maar hebben we voor BungalowSpecials andere Accountmanagers dan voor HotelSpecials.

Wie is HotelSpecials?

HotelSpecials is een vergelijkingswebsite waar u eenvoudig een hotel kunt uitzoeken en tegen de laagste prijs kunt boeken. HotelSpecials staat natuurlijk o.a. bekend om haar 2=1, 3=2 en 4=3 Specials waarbij u een nacht gratis krijgt. Maar daarnaast heeft HotelSpecials ook nog uniekere Specials waarmee zij een verblijf nog leuker makern doordat deze helemaal bij uw behoeftes passen. Zo boekt u altijd inclusief ontbijt en en krijgt u altijd een fijne extra erbij. Denk bijvoorbeeld aan de  Wellness Special die inclusief toegang is tot de wellness van het hotel. Of de Romantic Escape Special voor een extra romantisch weekendje weg waarbij een romantische verrassing op de kamer wacht en u een uurtje langer kunt slapen. Daarnaast werkt HotelSpecials al 15 jaar samen met vele hotels in verschillende landen en kunnen zij het beste advies bij de vakantie die u zoekt. Met het certificaat van Thuiswinkel toont HotelSpecials betrouwbaar te zijn en een veilige webstie te bieden.

Wat is het verschil tussen HotelSpecials en BungalowSpecials?

Het grootste verschil is natuurlijk dat we bij BungalowSpecials bungalowparken aanbieden en bij HotelSpecials hotels. Dat is een inkoppertje. Maar daarnaast zijn er nog wat kleinere verschillen tussen de labels. Is het u bijvoorbeeld opgevallen dat de hoofdkleur van HotelSpecials oranje is en dat dit bij BungalowSpecials groen is? Grappig feitje: de hoofdkleur van moederconcern BookerZzz is blauw, en deze kleur zie je op beide websites terug in de buttons. Verder bieden beide labels unieke Specials aan, alleen ieder net op een andere manier. Want iemand die naar een hotel gaat verwacht iets heel anders dan iemand die op een bungalowpark verblijft. En omdat HotelSpecials al wat langer bestaat, heeft HotelSpecials meer Specials online staan en is BungalowSpecials op dit gebied nog aan het groeien en uitbreiden. 

Wanneer u meer over HotelSpecials wilt weten, kunt u hier kijken.