Profiteer van flexibele boekingsvoorwaarden

Omboekgarantie bij Roompot

Kosteloos wijzigen tot 28 dagen voor aankomst

Met de omboekgarantie van Roompot kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Roompot.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Roompot wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Roompot om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

De vakantie kan niet doorgaan

Wilt u nu boeken maar twijfelt u of u vóór 1 juni 2020 wel op vakantie kunt? Als de vakantie onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u in zo’n geval een voucher van Roompot. Daarmee kunt u op een later tijdstip alsnog genieten van een heerlijke vakantie.

 

 

Flexibel boeken bij Landal GreenParks

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Landal GreenParks kunt u uw boeking tot 28 dagen voor aankomst gratis wijzigen naar een nieuwe aankomstdatum of een ander Landal vakantiepark. Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. Wanneer de gewijzigde boeking goedkoper uitvalt, ontvangt u geen geld terug.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kunt u uw reservering bij Landal GreenParks kosteloos annuleren, tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan met een voucher, ontvangt u hiervoor een nieuwe voucher.

Indien u annuleert na 14 dagen na het maken van de reservering of betrekking heeft op een verblijf dat binnen 30 dagen na reservering zou aanvangen, moet u annuleringskosten betalen. Deze annuleringskosten zijn bij annulering tot 30 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaalbedrag en bij annulering vanaf 30 dagen voor aankomst of later het volledige totaalbedrag.

Bekijk voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden.    

Later betalen

Wilt u nu boeken bij Landal GreenParks maar twijfelt u nog? In plaats van direct, mag u uw boeking betalen binnen 14 dagen na het moment van boeken. Dit geldt voor alle boekingen, m.u.v. last minute aankomsten binnen 14 dagen.

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of later, dan hoeft u niet direct het hele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd.

 

 

Flexibel boeken bij Oostappen Vakantieparken

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de omboekgarantie van Oostappen kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Oostappen.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Oostappen wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Oostappen om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

 

 

Flexibel boeken bij Center Parcs of Sunparks

Boeking omboeken tot 21 dagen voor aankomst

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Center Parcs / Sunparks kunt u uw boeking tot 21 dagen voor uw aankomstdatum gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 1 oktober 2022. Hieronder valt het wijzigen naar een ander vakantiepark bij dezelfde keten, het type accommodatie of het wijzigen van de verblijfsperiode. Dit geldt voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2021 t/m 30 september 2021, met een uiterste aankomstdatum voor 28 februari 2022.

Let op: het wijzigen van uw boeking is ten alle tijden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij het wijzigen van de verblijfsperiode kunt u een nieuwe aankomstdatum kiezen tot uiterlijk 1 oktober 2022.

Er is een extra mogelijkheid om te wijzigen tot 1 dag voor aankomst, echter is dit alleen in het geval er reisbeperkingen gelden.

De boeking valt duurder en/of goedkoper uit

Wilt u uw boeking wijzigen en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. Valt de nieuwe boeking goedkoper uit? Dan ontvangt u het verschil in prijs terug in de vorm van een voucher.

Afwijkend van Center Parcs’ algemene voorwaarden of Sunparks' algemene voorwaarden zijn er geen administratieve kosten verbonden aan het wijzigen van uw boeking.

Geldigheid flexibele boekingsvoorwaarden

Met uitzondering van bovenstaand genoemde flexibele boekingsvoorwaarden, blijven de algemene voorwaarden van Center Parcs of de algemene voorwaarden van Sunparks van kracht. Ook zijn de flexibele boekingsvoorwaarden niet van toepassing op reeds uitgevoerde annuleringen en/of andere wijzigingen.