Profiteer van flexibele boekingsvoorwaarden

Omboekgarantie bij Roompot

Kosteloos wijzigen tot 28 dagen voor aankomst

Met de omboekgarantie van Roompot kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Roompot.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Roompot wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Roompot om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

De vakantie kan niet doorgaan

Wilt u nu boeken maar twijfelt u of u vóór 1 juni 2022 wel op vakantie kunt? Als de vakantie onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u in zo’n geval een voucher van Roompot. Daarmee kunt u op een later tijdstip alsnog genieten van een heerlijke vakantie.

 

 

Omboekgarantie bij Landal GreenParks

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de boeking, kan de boeking kosteloos worden geannuleerd tenzij de annulering 30 dagen of korter voor aanvang van het verblijf is gedaan. Indien een betaling heeft plaatsgevonden met een voucher, ontvangt u hiervoor een nieuwe voucher.

Indien een boeking wordt geannuleerd na 14 dagen na het maken van de boeking of binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf, bent u annuleringskosten verschuldigd. Deze annuleringskosten zijn bij annulering tot 30 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaalbedrag en bij annulering vanaf de 30e dag voor aankomst of later het volledige totaalbedrag.

Bekijk voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden.    

Later betalen

Wilt u nu boeken bij Landal GreenParks maar twijfelt u nog? In plaats van direct, dient u binnen 14 dagen na het maken van een boeking slechts een aanbetaling te doen van 30% van het totaal te betalen bedrag. Voor een campingplaats dient 50% van het totaal te betalen bedrag aanbetaald te worden.

Bij boekingen binnen 8 weken voor de dag van aanvang van uw verblijf dient het volledige bedrag in een keer te worden voldaan. Het restant bedrag van de huurprijs dient te zijn ontvangen door Landal GreenParks uiterlijk 8 weken voor de dag van aanvang van het verblijf in Landal GreenParks als vermeld in de bevestiging van de boeking.

Bij boekingen binnen 30 dagen voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct bij de boeking te worden voldaan.

 

 

Omboekgarantie bij Oostappen Vakantieparken

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de omboekgarantie van Oostappen kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Oostappen.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Oostappen wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Oostappen om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

 

 

Omboekgarantie bij Center Parcs of Sunparks

Boeking omboeken tot 21 dagen voor aankomst

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Center Parcs / Sunparks kunt u uw boeking tot 21 dagen voor uw aankomstdatum gratis omboeken. Hieronder valt het wijzigen naar een ander vakantiepark bij dezelfde keten, het type accommodatie of het wijzigen van de verblijfsperiode. 

De boeking valt duurder en/of goedkoper uit

Indien de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. Wanneer de gewijzigde boeking goedkoper uitvalt, ontvangt u geen geld terug.

Afwijkend van Center Parcs’ algemene voorwaarden of Sunparks' algemene voorwaarden zijn er geen administratieve kosten verbonden aan het wijzigen van uw boeking.

Geldigheid flexibele boekingsvoorwaarden

Met uitzondering van bovenstaand genoemde flexibele boekingsvoorwaarden, blijven de algemene voorwaarden van Center Parcs of de algemene voorwaarden van Sunparks van kracht. Ook zijn de flexibele boekingsvoorwaarden niet van toepassing op reeds uitgevoerde annuleringen en/of andere wijzigingen.