28+ persoons vakantiehuis

Gaat u er tussenuit met een groep vrienden, familieleden of collega's tijdens een gezellig groepsuitje? Op BungalowSpecials vindt u groepsaccommodaties voor maar liefst 28 of meer personen. Zo kunt u met het hele gezelschap een vakantie vieren in één groepsaccommodatie.

Verfijn je zoekresultaten

Getoond: 1-6 van 7 beschikbare bungalowparken

Loading...
Huisdier Specials

Dé beste deals van vandaag

Ontdek welke deals wij voor jou geselecteerd hebben

28+ persoons vakantiehuis

Gaat er binnenkort met een grote groep tussenuit?  Kies dan voor een verblijf in een 28+-persoons vakantiehuis of bungalow! Op BungalowSpecials vindt u een ruim aanbod van bungalowparken met vakantiehuizen voor 28 personen en andere grote groepsaccommodaties. Of u nu met een sportclub, het hele bedrijf of een grote groep vrienden of familie een weekend, midweek of week op pad wilt; bij BungalowSpecials vindt u de juiste bestemming en groepsaccommodatie. Bekijk het snel op deze pagina.

Vakantiehuis 28 personen Nederland

Als u met een grote groep op vakantie gaat, is het prettig als er genoeg privacy en ruimte aanwezig is voor iedere vakantieganger. Daarom bieden we bij BungalowSpecials luxe en behoorlijke grote vakantiehuizen voor 28 en meer personen aan. Deze groepsaccommodaties zijn als vanzelfsprekend van alle gemakken voorzien, zodat het hele gezelschap een uitzonderlijke vakantie beleeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van samen lekker uitwaaien aan zee? Of van een vakantiepark met zwembad?

Boek een vakantiehuis voor 28+ personen

We vinden het bij BungalowSpecials van belang dat groepsaccommodaties passen bij de wensen van onze boekers. Daarom bieden we ook de grootste accommodaties die er beschikbaar zijn, zodat u gerust met een uitgebreid gezelschap kan vertoeven op een schitterend park naar keuze.

Bekijk ook: